Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV bir dizisi için daha final kararını duyurdu!

Fox TV bir dizisi için daha final kararını duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elkızı isimli Fox TV dizisinin 13. bölümde final yapacağına yönelik çeşitli bilgiler basına yansımıştı. Ancak resmi bir açıklama gelmemişti. Fox TV’den yayınlanan fragman ile resmen final kararı duyurulmuş oldu.

Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı; Perihan Savaş ve Sedef Avcı gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dram dizisi olan Elkızı ne yazık ki, final yaparak izleyicilere veda edecek.

Maske Kimsin Sen isimli yarışmanın başlaması ile birlikte Cumartesi olan yayın günü pazara alınan dizinin reytingleri bir hayli düştü. Bu durum üzerine de dizinin devam etme ihtimali kalmadı…

Fox TV bir dizisi için daha final kararını duyurdu! 7

Etkileyici bir oyunculuk sergileyen dizinin kadrosu elinden geleni yaptı. Hikaye geniş bir izleyici grubunu etkiledi. Hatta Elkızı dizisi, Cumartesi akşamları yerini alan Maske Kimsin Sen yarışmasından daha iyi sonuçlar bile alabiliyordu. Ancak bir dizi daha böylece harcanmış oldu.

Elkızı dizisi hayranları da final kararından hiç memnun değil. Sosyal medyada yapılan yorumlarda izleyicilerden Fox TV’ye eleştiriler var.

Ancak bazı dizi hayranları da hikayenin psikolojik olarak izleyenleri çok kötü etkilediğini ve bitmesinin iyi bir durum olacağını belirten yorumlar da paylaştı.

İşte Elkızı dizisinin 30 Ocak Pazar günü yayınlanacak olan 13. ve final bölümü fragmanı: