Ana sayfa Yabancı Dizi Seri katil dizisi The Alienist yeni sezonuyla Ocak’ta geliyor…

Seri katil dizisi The Alienist yeni sezonuyla Ocak’ta geliyor…

tarafından zk zk

True Detective’in yönetmenlerinden Cary Fukunaga’nın yapımcıları arasında bulunduğu, 2018’in en dikkat çekici yeni dizisi konumunda bulunan seri katil hikâyesi The Alienist’in ilk bölümü 22 Ocak’ta yayınlanacak.

Bir seri katili devirmek için çalışan üç farklı kişinin hikâyesini anlatacak olan The Alienist, yapımcıları arasında Cary Fukunaga’nın da bulunması sebebiyle 19. yüzyılda geçen True Detective olarak lanse ediliyor.
Celeb Carr’ın aynı adlı romanından televizyona uyarlanıp oyuncu kadrosunda Daniel Brühl, Luke Evans, Dakota Fanning ve Brian Geraghty gibi önemli isimlerin yer aldığı The Alienist, fahişelik yapan erkek çocukları hunharca öldüren bir seri katilin izlerinin kriminal psikolog Dr. Laszlo Kreizler ve gazete illustratörü John Moore tarafından sürüldüğü dizi, konusuyla ve oyuncu kadrosuyla oldukça dikkat çekiyor.

22 Ocak’ta yayına başlayacak olan dizinin yeni fragmanı da, önceki fragmanlarda olduğu gibi karanlık bir 19. yüzyıl atmosferi vadediyor. Sinemanın yaşayan aktörleri arasında belki de en görmezden gelinenleri arasında yer alan Daniel Brühl’ün performansıyla dikkat çektiği fragmanlara bakacak olursak, oyuncunun adının önümüzdeki yıl Emmylerde geçmesi mümkün.

Kaynak: Filmloverss