Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu’nun Bir Zamanlar Kıbrıs setindeki patron edasına, Özge Gürel’den esprili yorum!

Serkan Çayoğlu’nun Bir Zamanlar Kıbrıs setindeki patron edasına, Özge Gürel’den esprili yorum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serkan Çayoğlu, Bir Zamanlar Kıbrıs için 1960’lı yıllara döndü, imajına herkes hasta oldu! Ocak ayının başlarında Bir Zamanlar Kıbrıs dizi ekibi adaya giderek çekimlere başlamıştı. Ankaralı karakterine hayat vermekte olan Serkan Çayoğlu de yeni rol arkadaşları ile birlikte sette yoğun tempoda çalışıyor.

26 bölüm olması planlanan ve 60’şar dakikalık bölümler halinde çekimleri süren diziyle ilgili detaylar geldikçe hayranlar adeta mest oluyor. Serkan Çayoğlu’nun 1960’lı yılların tarzı ile paylaştığı fotoğraflara yoğun bir ilgi var. 1960 ve 1970’li yıllarda Kıbrıs’ta yaşanan, Türk halkının çektiği acılara dokunacak olan dizi heyecanla bekleniyor.

Serkan Çayoğlu hayranları sadece ülkemizde değil, yurt dışında da bu yapım ile ilgili binlerce mesaj paylaşıyor. Oyunun yeni imajına yönelik büyük beğeni de instagram’daki özel paylaşımlara yansıyor..

Serkan Çayoğlu'nun Bir Zamanlar Kıbrıs setindeki patron edasına, Özge Gürel'den esprili yorum! 9

Çayoğlu’nun paylaştığı görsellerin altındaki yorumlara bakıldığı zaman Türkçe nadir içerik görebilirsiniz, farklı dillerden ise birçok yorumun yer aldığını fark edebilirsiniz. Aslında bu gayet normal bir durum.

4.2 milyon takipçisi bulunan oyuncu, yurt dışında da çok yakından takip ediliyor ve çok sayıda hayrana hitap ediyor. Oyuncu, bugün karavan önünde bir poz yayınladı. Karavanın önünde adeta sahibi gibiymiş poz veren oyuncuya sevgilisinden hoş bir yanıt geldi.

Serkan Çayoğlu'nun Bir Zamanlar Kıbrıs setindeki patron edasına, Özge Gürel'den esprili yorum! 10

Özge Gürel hemen esprili bir yorum yaptı: “Karavan sizin galiba.”

Bu yoruma sosyal medyada çok sayıda etkileşim geldi. Çayoğlu ise, “Size binmek serbest” yanıtı ile espriyi sürdürdü.

Serkan Çayoğlu'nun Bir Zamanlar Kıbrıs setindeki patron edasına, Özge Gürel'den esprili yorum! 11

“Serkan Çayoğlu karizması böyle bir şey” diye yorum bırakan hayranları ise ünlü oyuncunun dizideki imajını çok beğendiklerini her fırsatta dile getiriyor.