Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a veda eden oyuncu sayısı 2’ye çıktı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a veda eden oyuncu sayısı 2’ye çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 198. bölümü ile 8 Haziran Salı akşamı yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detaylar merak edilirken, sezon finaline de çok yaklaşıldı.15 Haziran Salı akşamı 199. bölüm ile birlikte 6. sezon da geride kalacak.

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı diziden 6. sezon itibariyle 2 ismin ayrılacağı ortaya çıktı. Bu sezon birçok önemli karakterin diziden ayrılması hayranları çok üzmüştü.

Ebru karakterinde Dilşad Şimşek, Hayriye karakterinde Sabina Toziya, Ceylan’a hayat veren Sanem Çelik ve Tipi olarak izlediğimiz Savaş Özdemir’in ayrılıkları dizinin hayranlarına 6. sezonda büyük üzüntü veren gelişmeler olmuştu. 6. sezon sonunda ise iki oyuncunun daha diziden ayrılacağı ortaya çıktı.

Bu isimlerden birisi Ali İpin. Rıdvan karakterine hayat veren oyuncu diziye veda edecek ve bu gelişme önceki gün ortaya çıkmıştı. Yeni bir gelişmeyi ise gazeteci Birsen Altuntaş sosyal medyadan duyurdu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a veda eden oyuncu sayısı 2'ye çıktı! 1

EDHO’nun kadrosuna sonradan katılan ve 6. sezon öncesinde yaşadığı sağlık sorunları ile gündeme gelen Ali Sürmeli de diziden ayrılıyor. Doğan baba karakterine hayat veren oyuncu, sağlık sorunları nedeniyle bir süre diziden ayrı kaldı. Ocak ayında yeniden ekibe katılan Sürmeli’nin vedası da hayranları üzdü. Doğan baba karakterinin vedasının nasıl olacağı da merakları süslemeye başladı.