Ana sayfa Dizi Haberleri Serra Arıtürk, Aşkın Tarifi dizisinde bir sürprize imza atacak!

Serra Arıtürk, Aşkın Tarifi dizisinde bir sürprize imza atacak!

tarafından ker_def

Kanal D’nin geçtiğimiz Pazartesi günü (07 Haziran) ilk bölümü ile ekrana gelen yeni dizisi Aşkın Tarifi yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerin beğenisini kazandı. Reytingleri beklentilerin altında kalan dizinin, ikinci bölümü de merakla bekleniyor.

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk ikilisini başrolde buluşturan Aşkın Tarifi dizisinin ikinci bölümde reytinglerini bir miktar daha yükseltmesi beklentisi var. Kadir Doğulu rolüne çok iyi otururken, Serra Arıtürk ile de iyi bir uyum yakalaması dikkatlerden kaçmadı.

Youtube’daki şarkı videoları ile tanınan Serra Arıtürk, dizi için bir sürprize de imza attı. Oyunculuğa bu diziyle başlayan Arıtürk, stüdyoya girdi ve dizi için şarkı seslendirdi. Dizide Naz karakterine hayat veren Serra Arıtürk, daha önce Ebru Gündeş’in seslendirdiği Fırtınalar şarkısına cover yaptı.

Serra Arıtürk, Aşkın Tarifi dizisinde bir sürprize imza atacak! 3

Dizinin ikinci bölümünde yayınlanacak olan şarkı için stüdyoya giren Arıtürk şöyle konuştu:

“Pandemiden önce bir müzisyen arkadaşım ile Fırtınalar şarkısına cover yapmak istemiştik ama kısmet olmadı. İyi ki de o dönem yapamamışız. Yaklaşık 1.5 sene sonra ilk kez Fırtınalar’ı seslendirmek için stüdyoya girdim. Oyunculuk ve müzisyenlik deneyimimi, aynı anda yaşamak ve aynı projede buluşturmak muhteşem bir duygu. Eminim izleyicimiz de herkesin hayatına dokunmuş olan bu efsane şarkının rock versiyonunu severek dinleyecek.”

Aşkın Tarifi yeni bölümleri ile her Pazartesi Kanal D’de… İşte dizinin 14 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 2. bölümünden 2. fragman: