Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinde böyle talihsiz bir karakter dizi tarihine geçer!

Kardeşlerim dizisinde böyle talihsiz bir karakter dizi tarihine geçer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kardeşlerim bu sezonun en iyi dram hikayelerinden birisini sunuyor ve milyonlar da ekran başına toplanıyor… Dizinin genç oyuncularının performansı da bir o kadar başarılı ve izleyicilerden de büyük ilgi görüyor.

Ömer karakterini canlandıran Bilal Yiğit Koçak, diğer genç arkadaşları gibi hikayede iyi işler yapan ve yıldızını her hafta biraz daha parlatan bir oyuncu… Genç oyuncuların bu yüksek performansları da Kardeşlerim dizisinin izleyicileri tutuklu bırakmasında çok etkili oluyor…Ömer karakterinin hikayedeki durumu ise birçok dizi hayranını şaşırtıyor.

Ömer belki de dizi tarihinin en talihsiz karakterlerinden birisi olarak anılabilir… Başına her türlü bela gelen Ömer, adeta şanssızlık üstüne şanssızlık yaşıyor.Bu durum da sosyal medyada senariste yönelik olarak izleyici tepkisini tetikliyor. Kardeşlerim dizisinin 17. bölüm son sahnesinde tiyatro oyunu sırasında Tolga’nın sahte silah yerine gerçek silah koyması sonrasında Orhan bu durumu öğrendi.

Kardeşlerim dizisinde böyle talihsiz bir karakter dizi tarihine geçer! 7

Ömer, sahte sandığı silahı rol gereği Doruk’un üzerine çevirdi. Ömer tam tetiğe bakmak üzereyken Orhan araya girdi ve mermi de Orhan’a isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan Orhan, herkesi şaşkına çevirdi.

Tiyatro kanlı bitti. Ömer karakteri ise bir tiyatro oyununda yanlışlıkla adam vuran kişi konumuna da düşürüldü. Dizinin hayranları ise Ömer’in en başından bu yana yaşadığı şanssızlıkları sosyal medyada dillendiriyor.

Bir dizi hayranı; “Yalnız senarist Ömer karakterini “Şanssız Ömer” olarak yazmış galiba. Çocuk girdiği işlerden para almadan çıkıyor, ne yapsa sonu kötü bitiyor. Artık yeter senarist şu Ömer’in de yüzünü bir güldür” diye yorum bıraktı.

“Bahtsız Ömer” olarak ismi çıkan karakter dizi tarihine de geçecek gibi görünüyor. Ömer’in bu talihsizlikleri Kardeşlerim dizisi için artık bir klişe haline geldi. İzleyiciler, yeni bölümde nasıl yeni bir talihsizlik yaşayacağını da çok merak ettiklerini belirten yorumlar yapıyor.

Birçok bölümde sürekli karakterlerin hastanelik olma durum da izleyicilerin bir eleştirisi olarak yorumlara yansıyor. İşte Kardeşlerim dizisi 17.bölüm final sahnesi: