Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci için Kül Masalı dizisi yepyeni bir deneyim yaşatacak!

Sevda Erginci için Kül Masalı dizisi yepyeni bir deneyim yaşatacak!

tarafından ker_def

1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Sevda Erginci, Türk dizi tarihinin en dikkat çeken kadın oyuncularından birisi olmayı yetenekleri ve emekleri ile hak etti. 2012 yılında başladığı oyunculuk yolculuğunda birçok projede yer alarak önemli deneyimler kazanan Sevda Erginci, ilk olarak Karagül isimli dizideki Ayşe karakteri ile popüler hale gelmişti.

Hayat Bazen Tatlıdır, Yasak Elma ve Uyanış Büyük Selçuklu gibi unutulmaz yapımlarda rol alan Sevda Erginci, bazı dizilerinde ise büyük şanssızlıklar yaşadı.

Ver Elini Aşk, Sevgili Geçmiş, Elkızı ve Seni Kalbime Sakladım isimli projelerde de bulunan ünlü oyuncu, ne yazık ki bu projelerin kısa süreli olmasının şanssızlığını da yaşadı.

Sevda Erginci için yeni dizisi Kül Masalı, yepyeni bir deneyim olacak. Gökhan Alkan gibi önemli bir isim ile başrolü paylaşacak olan oyuncu, Özge isimli karakter ile izleyici karşısına çıkacak.

Yoksul ve mütevazi bir geçmişten gelen Özge karakterinin, zenginliği ile herkesi imrendiren Giraylı ailesinin veliahtı Arat ile yaşayacakları yine bir zengin erkek, fakir kadın hikayesi olacak.

6 yıl bir restoranda aşçılık yapan Özge karakterinin Arat ile yaşayacağı aşk masalının içinde sevdiği adamın ailesi ile de çok zorlu bir süreç yaşayacak.

Kül Masalı isimli dizi yakında TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak ve Sevda Erginci hayranları da büyük bir heyecanla bekliyor.