Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un Gaddar dizisi beğenildi ama reytingler beklentilerin altında kaldı!

Çağatay Ulusoy’un Gaddar dizisi beğenildi ama reytingler beklentilerin altında kaldı!

tarafından ker_def

Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan ikilisinin başrolünde yer aldığı Gaddar dizisi Cuma akşamlarına yeni bir alternatif olmayı başardı. Geniş bir izleyici kitlesinin başarılı ve güzel bir proje olarak tarif ettiği Gaddar dizisinin sosyal medyada güçlü bir etkileşim aldığını görmekteyiz.

Çağatay Ulusoy’un yıllar sonra ekrana dönmesinin de getirdiği etki ile birlikte oyuncunun hayranları sosyal medyada çok güçlü paylaşımlar sergiliyor. Gaddar dizisini de bu durumun olumlu etkilediğini söyleyebiliriz.

Ancak Cuma akşamları hem Yalı Çapkını hem de Kızılcık Şerbeti gibi iki çok güçlü dizi bulunuyor. Arka Sokaklar, Ateş Kuşları gibi kendi izleyicisini kazanmış yapımlar da iyi performanslar sergiliyor.

İşte bu noktada Gaddar dizisinin nasıl bir yönelim sergileyeceği çok merak ediliyordu. İlk bölümün ortanın üzerinde reytingler ile başlaması olumluydu. İkinci bölümde de reytingler tüm kategorilerde artış gösterdi.

Ancak ortalamanın biraz üzerinde reytingler elde edilmiş olsa bile Gaddar dizisinin Çağatay Ulusoy hayranlarının beklediği muhteşem bir çıkış sergileyemediği gerçeğini de ifade etmek gerekiyor.

Dizinin ilerleyen haftalarda daha da güçlenmesi muhtemel olsa da Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerinin geniş bir izleyici kitlesini kendilerine çekme hali sürüyor. Bu durum da Gaddar dizisinin daha geniş bir izleyici kitlesini kazanmasının önündeki en önemli engel olarak gözüküyor.

Başrolde Çağatay Ulusoy bile olsa, izleyiciler hikayesini sevdiği dizileri bırakıp da Gaddar isimli yapıma geçiş yapma konusunda çok da istekli olmayacaktır.