Ana sayfa Sosyal Medya Şevkat Yerimdar ile parlayan Özgürcan Çevik yeniden ekrana dönüyor!

Şevkat Yerimdar ile parlayan Özgürcan Çevik yeniden ekrana dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Özgürcan Çevik, 2002 yılından bu yana çeşitli projelerde yer alan bir isim. Fatih Harbiye isimli dizideki Onur karakteri ile geniş bir hayran kitlesi elde eden oyuncu, asıl çıkışını ise Şevkat Yerimdar isimli sinema filmi ile yapmıştı.

2013 yılında ilk kez yaayınlanan film çok beğenilince ikincisi 2016 yılında yayınlandı. Ardından ise sinema filminin dizi versiyonu izleyicilerle 2017-2018 sezonunda buluştu.

Fox TV’de yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisi o dönemde iyi reytingler ile başladığı yolculuğu sonrasında düşen ilgi nedeniyle 19 bölümde tamamladı. Ancak Fox TV, sonraki her yıl Şevkat Yerimdar’ın bölümlerini tekrar yayınlayarak dizinin unutulmamasını sağladı.

Şevkat Yerimdar ile parlayan Özgürcan Çevik yeniden ekrana dönüyor! 9

Özgürcan Çevik de Şevkat Yerimdar isimli karakteri ile adeta özdeşleşti. Genç oyuncu, en son 2018-2019 sezonunda İkizler Memo Can isimli Kanal D dizisinde rol almıştı.

3 yılın ardından Özgürcan Çevik hayranları yeniden ekran başına. Yine bir Kanal D projesinde izleyeceğiniz oyuncu, Barış Bağcı ve Tuvana Türkay ile başrolü paylaşıyor.

Şevkat Yerimdar ile parlayan Özgürcan Çevik yeniden ekrana dönüyor! 10

Abdullah Oğuz’un yönetmenliğini yaptığı Çember isimli film serisinde polis olarak izleyeceğimiz Özgürcan Çevik, Eylül ayında Kanal D ekranında hayranları ile yeniden buluşacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün efsanevi baş komiseri Barış, yeni ekibi Zeynep ve Hakan ile birlikte, gizemli cinayetleri araştırmak üzere yeniden iş başındadırlar. Ekibimiz her filmde farklı ve karmaşık dosyaları aydınlatmak için yine İstanbul sokaklarında iz peşinde koşacaklardır.

Şevkat Yerimdar ile parlayan Özgürcan Çevik yeniden ekrana dönüyor! 11

Özgürcan Çevik projede Hakan karakterini canlandıracak. 3 yılın ardından yeniden izleyici ile buluşacak olan Çevik’in performansı merakla bekleniyor.