Ana sayfa Sosyal Medya Tuvana Türkay şanssızlığını kıracağı yeni projesini buldu!

Tuvana Türkay şanssızlığını kıracağı yeni projesini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, bugüne kadar yer aldığı projelerin yanı sıra güzelliği ile de hayranlarını mest eden bir isim…

2009 yılından bu yana setlerde gördüğümüz oyuncu, Yer Gök Aşk dizisindeki Bade karakteri ile çok ilgi çekmişti. Ardından Kara Para Aşk dizisindeki Bahar karakteri ile kariyer sıçraması yapan Tuvana Türkay, dizi sayesinde milyonlarca hayrana kavuştu. Kara Para Aşk’ın yurt dışında birçok ülkede yayınlanması güzel oyuncu için de hayran kitlesini genişletmek ve dünyaya açılmak için iyi bir fırsat yarattı.

2016 yılından sonra ise oyuncu için şanssızlıklar dönemi başladı. Oyunbozan isimli dizi kısa sürde. Deli Gönül için de erken final şanssızlığı yaşandı. Sonrasında Kızlarım İçin dizisi de beklentilerin altında kaldı.

Tuvana Türkay’ın üst üste yer aldığı projelerle yaşadığı şanssızlıklar bununla sınırlı kalmadı. Yasak Elma dizisine Leyla karakteri ile katılan oyuncu, adeta istenmeyen isim olarak dizi hayranları tarafından sosyal medyada çok eleştirildi. Tabii ki bunda rolün etkisi büyük oldu.

Tuvana Türkay şanssızlığını kıracağı yeni projesini buldu! 8

Son olarak ise Star TV’de yayınlanan Kağıt Ev dizisinin 8 bölümde bitmesi bir başka şanssızlık olarak oyuncunun kariyerine yazıldı.

Tuvana Türkay, yeni dönemde ise Çember isimli film serisi ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Barış Bağcı ve Özgürcan Çevik gibi iki önemli oyuncu ile başrolü paylaşan Tuvana Türkay, Zeynep isimli karakteri canlandıracak.

Tuvana Türkay şanssızlığını kıracağı yeni projesini buldu! 9

Cinayet davalarını çözen başkomiser ve yardımcılarının güçlü hikayesi yakında Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak. Bakalım Tuvana Türkay üzerindeki şanssızlığı bu proje ile atabilecek mi?