Ana sayfa Sosyal Medya Şevkat Yerimdar’dan sonra ünlü müzisyen Üç Kuruş dizisinde!

Şevkat Yerimdar’dan sonra ünlü müzisyen Üç Kuruş dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında pazartesi akşamları başlayan Üç Kuruş dizisinde ilk iki bölüm geride kaldı. İzleyici yorumları pozitif olsa da dizinin ikinci bölüm reytinglerinin düşmesi dikkatlerden kaçmadı.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Zafer Algöz gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi bir mafya polis çatışmasını anlatıyor…

Roman mahallesinde geçen hikaye nedeniyle de Roman vatandaşların yaşamına yönelik birçok göndermeyi dizide bulabilirsiniz. Bu göndermeler nedeniyle memnun olanlar olduğu gibi, rahatsız olduğunu belirten Roman vatandaşlar da bulunuyor.

Üç Kuruş dizisinin yeni bölümüne önemli bir müzisyen konuk olacak. Gazeteci Birsen Altuntaş, Mazlum Çimen’in dizide yer alacağı bilgisini paylaştı.

Şevkat Yerimdar'dan sonra ünlü müzisyen Üç Kuruş dizisinde! 7

Saz ustası olan Mazlum Çimen, diziye türküleriyle renk katmaya geliyor.

Mazlum Çimen bugüne kadar hem dizilerde hem de sinema filmlerinde yer alan müzisyenler arasında bulunuyor. Şevkat Yerimdar hayranları Bozkır karakterini oyuncunun canlandırdığını hatırlayacaktır.

Dizi müzikleri bestelemesi ile de bilinen Mazlum Çimen, sektörü bilen birisi. Fenomen dizi Hanımın Çiftliği, ayrıca Dila Hanım ile Babam ve Ailesi isimli dizilerin müziklerinde Mazlum Çimen’in imzası vardı.