Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisinin akıbeti Çukur’a değil, İçerde dizisine benzeyecek!

Üç Kuruş dizisinin akıbeti Çukur’a değil, İçerde dizisine benzeyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım imzasını taşıyan Üç Kuruş isimli yeni dizi Show TV ekranında yer almaya devam ediyor… İçerde ve Çukur’un ardından Ay Yapım’ın benzer bir konsept olarak hazırladığı yeni diziye ilgi de yoğun oldu.

Ekin Koç ile Uraz Kaygılaroğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ne kadar süreceği konusunda da birçok dizi hayranı merak ediyor. Gelen bilgiler Üç Kuruş dizisinin bir sezon sürmesi yönünde… Gazeteci Birsen Altuntaş bu bilgiyi paylaşırken, Üç Kuruş’un uzun süreçli bir yapım olarak planlanmadığı anlaşıldı.

Ay Yapım’ın çok sevilen İçerde dizisi de tek sezonluk bir iş olmuştu. Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı İçerde dizisi 19 Eylül 2016 tarihinde başladı ve 19 Haziran 2017 tarihinde 39. bölümüyle birlikte final yaptı.

Çok ünlü isimlerin bir arada olduğu İçerde, beğenilen bir hikaye ve tutkulu bir izleyici kitlesine hitap etti. Ancak dizinin ikinci sezonunun çekilmemesi izleyicilerin gönlünde hala bir yara olarak kaldı.

Devam projesi olan Çukur ise çok büyük başarı kazandı ve iyi sonuçlar elde etti. Çukur çok iyi reytingler aldı. Dört sezon devam eden dizi adeta bir fenomen haline geldi.

Çukur dizisinin yerine gelen Üç Kuruş ise bu kadar uzun süreli olmayacak. Gelen bilgiler planlamanın bir sezon üzerinden yapıldığına işaret ediyor. Dizinin reytinglerine bakıldığı zaman da Çukur kadar uzun süreli bir iş olmasının çok da mümkün olmadığı görülüyor