Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni ünlüler, Kırmızı Oda’ya ilgiyi artırabilecek mi?

Yeni ünlüler, Kırmızı Oda’ya ilgiyi artırabilecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon büyük bir çıkış yapan Kırmızı Oda dizisi, yeni sezonda ise reytinglerde ciddi bir gerileme yaşadı. Cuma akşamları birincilikler almaya devam etse de izleyici kaybı reytinglerde görülüyor.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezonuna yine önemli isimler konuk olarak katıldı. İlayda Alişan, Meltem Cumbul, Ayça Bingöl, Nihal Yalçın, Ayta Sözeri ve Başak Daşman gibi önemli isimler yapımda yer aldılar…

Kırmızı Oda’nın hikayeleri yine çok etkileyici ve konuk olarak gelen ünlü isimlerin performansları da izleyicilerin beğenisini kazandı. Ancak diziye yönelik geçen sezona bakınca seyirci ilgisinin azaldığı gerçeğini de görmek gerekiyor.

Dizinin yeni hikayelerinde yer almak üzere iki önemli isim ekibe katıldı. Bu isimlerden birisi Ayten Uncuoğlu, diğeri ise Deniz Gürzumar oldu…

Yeni ünlüler, Kırmızı Oda'ya ilgiyi artırabilecek mi? 8

Duayen oyunculardan birisi olarak bilinen Ayten Uncuoğlu’nun hikayeye katılması büyük bir prestij kaynağı olacak. Uncuoğlu, Ayta Sözeri’nin canlandırdığı Keklik karakterinin annesi Füruzan olarak izleyici karşısına çıkacak. Oyuncu geçen sezon Zümrüdüanka isimli dizide Azimet karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştı.

Keklik karakterinin kardeşi rolünde Deniz Gürzumar da herkesin dikkatini çekecek.

Yeni ünlüler, Kırmızı Oda'ya ilgiyi artırabilecek mi? 9

2008 yılından bu yana setlerde yer alan Deniz Gürzumar, İçerde dizisinde canlandırdığı Barış karakteri ile akıllarda kaldı. Oyuncu, Ramo’da ise Bücur olarak yer almıştı.