Ana sayfa Dizi Fragmanları Ada Masalı dizisinin 2.bölüm fragmanı youtube trendleri sarstı!

Ada Masalı dizisinin 2.bölüm fragmanı youtube trendleri sarstı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya başlayan Ada Masalı dizisinin ilk bölüm reytingleri çok iyi olmasa bile fena değildi… Başlangıç olarak ortalama oranlar elde eden dizide Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisi de çok beğenildi… Poyraz ile Haziran karakterlerinin tutan kimsayı izleyicileri de mutlu etti.

Ada Masalı dizisinin tutması için Star TV tanıtım çalışmalarıı artırırken, üst üste tekrar bölümlerle de izleyicileri farklı zamanlarda yakalamaya çaba harcıyor. Hatta pazartesi akşamı ilk bölümü saat 20.00’de yeniden Star TV’de izleyebilirsiniz. 22 Haziran Salı akşamı ise dizinin ikinci yeni bölümü yayında olacak.

İkinci bölümden paylaşılan 2. fragman youtube trendler listesine girdi. Kısa sürede 650bin izlenmeyi geçen fragmana binin üzerinde de yorum ve 21 bin de beğeni bırakıldı. Bu ilginin ardından ise Ada Masalı dizisinin 2. bölüm 2.fragmanı youtube trendler listesinde yükseldi.

En son trend videolar arasında 4. sıraya kadar çıkan dizinin fragmanına çok olumlu yorumlar da bırakıldı. Dizinin uzun süreli olmasını arzu ettiklerini belirten dizi hayranları, başrol oyuncularının uyumundan da çok etkilendiklerini vurguladılar.

Romantik komedi havasını yansıtan ve izleyicilerin eğlenceli sahnelerin artmasını istediği Ada Masalı dizisi, yeni bölümüyle daha iyi reytingler elde ederse şaşırmamak lazım.