Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV, Baba dizisiyle heyecanı artırdı ama devamı gelmedi!

Show TV, Baba dizisiyle heyecanı artırdı ama devamı gelmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyiciler Baba dizisini çok merak ediyor. Yayınlanan ilk tanıtımın üzerinden 1 ay zaman geçti ama dizi hakkında farklı detaylar ortaya çıkmadı. Bazı oyuncuların kadroya dahil olduğu bilgisi dışında izleyicilerin hikayenin detayları ve diğer gelişmeler hakkında fazla bilgisi yok.

Sosyal medyada birçok dizi hayranı Baba için Show TV’nin hem bazı detaylar açıklamasını hem de yeni fragmanların paylaşılmasını bekliyor… Tolga Sarıtaş ile Haluk Bilginer ikilisi ile birlikte dizide çok etkili ve geniş bir oyuncu kadrosu yer alacak.

Hakan Kurtaş, Özge Yağız, Ayda Aksel, Taner Rumeli, Bihter Dinçel, Deniz Hamzaoğlu gibi oyuncuların dizide bulunacakları ortaya çıkmıştı.

Baba dizisi birçok izleyiciye göre “gümbür gümbür” geliyor. Bunun nedeni ise Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer hayranlığında yatıyor… İki oyuncunun da eski projelerini bilenler Baba dizisinin de çok iyi olacağından emin.

Bir de Gökhan Horzum ile Ekin Atalar ikilisinin senaryoyu yazdığının bilinmesi de izleyicilere derinlikli bir hikaye olacağı hissiyatını verdi. Gökhan Horzum’un 4 sezon süren Çukur dizisini ne kadar başarılı şekilde toparladığını herkes iyi biliyor.

Show TV, Baba dizisiyle heyecanı artırdı ama devamı gelmedi! 7

Dizinin hikayesinde de Saruhanlı ailesinin bir uçak kazası sonrası değişen hayatları anlatılacak. Emin ve Kadir Saruhanlı karakterleri en çok merak edilen ikili oldu.

Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer ikilisi 2022 yılının en çok konuşulan dizi oyuncuları arasında yer alacaktır. Çok yönlü ve katmanlı bir hikaye izleyicileri bekliyor. Karakterlerin her birinin hikayesinin güçlü olması Baba dizisini de öne çıkartan en önemli ayrıntı olacak.

Ay Yapım’ın Yargı ve Üç Kuruş gibi iki önemli diziden sonra Baba ile de geniş bir izleyici kitlesini etkilemesine kesin gözüyle bakılıyor.

Fragmanıyla hem özenli hem de özgün bir yapım olacağı sinyalini veren Baba dizisinden çok etkilenen izleyiciler, yeni bilgileri ve yeni fragmanı heyecanla bekliyor.