Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi senaristleri reyting madeni buldu ve masalsı karakterler doğuyor!

Kardeşlerim dizisi senaristleri reyting madeni buldu ve masalsı karakterler doğuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisi son yılların en başarılı dram yapımlarından birisi olarak öne çıktı. Gönül Dağı dizisinin çok etkili olması nedeniyle ikincilikten kurtulamayan Kardeşlerim, başka bir gün yayınlansa belki de birincilikten aşağıya düşmezdi…

Genç oyuncular ile tecrübeli isimlerin bir arada bulunduğu, geniş bir oyuncu kadrosu bulunan dizinin hikayesi de çok etkileyici… Halit Özgür Sarı’nın canlandırdığı Kadir ve Damlasu İkizoğlu’nun canlandırdığı Melisa karakterlerinin ayrılmasının ardından hikayede büyük boşluk oluştu

Dizinin senaristleri ise bu durumu bazı karakterleri öne çıkartılarak doldurulmaya çalışılıyor. Doruk ve Asiye’nin hikayeleri de artık dizide daha çok yer almaya başladı. Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un ödüller de kazandığı düşünülür ise, Doruk ile Asiye’nin dizideki önemi büyük.

22 Ocak Cumartesi akşamı 36. bölümü yayınlanacak olan dizide Doruk ile Asiye’nin hikayesinin yavaş yavaş bir masalsı bir hikayeye doğru ilerlediğini görüyoruz.

Doruk’un Asiye için gelecek planları kurması, beraber yaşayacakları pembe panjurlu bir ev düşünüp bunu resme dökmesi gibi konular, iki karaktere senaristlerin yaptığı büyük yatırımı gösteriyor.

Kardeşlerim dizisi senaristleri reyting madeni buldu ve masalsı karakterler doğuyor! 7

Aşk acılarının, kavgaların, entrikaların bitmediği dizide izleyicilerin gönlünü kazanan Doruk ve Asiye’nin hayata masal kıvamında bakmaları, aslında dizinin izlenme nedenlerinden birisi oldu.

Gerçek hayatın kirliliğinden uzaklaştıran Doruk ve Asiye, aşkın ve birbirine inanmanın ne kadar etkili bir duygu olduğunu anlatıyor. Tabii ki bu durumun uzun süre devam etmesi bir dizide bile pek mümkün değildir.

Senaristler dizinin hikaye kurgusunda Asiye ve Doruk’un izleyicileri ne kadar olumlu etkilediğini bildiği için onları bir masal kahramanı gibi göstermenin iyi sonuç vereceğini keşfetmiş durumda.