Ana sayfa Sosyal Medya Serhat Parıl’ın gelişi Sadakatsiz dizisinde Melis Sezen’i öne çıkartacak!

Serhat Parıl’ın gelişi Sadakatsiz dizisinde Melis Sezen’i öne çıkartacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serhat Parıl, Kanal D’nin sevilen dizilerinden Sadakatsiz’in kadrosuna dahil oldu. Deniz Karaoğlu ve Gizem Ünsal’ın ardından diziye yapılan 3. transfer dikkat çekti. 2012 yılından bu yana setlerde yer alan Serhat Parıl’ı birçok izleyici Medcezir dizisindeki Giray karakteri ile hatırlıyor.

Bay Yanlış, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Baraj, Maraşlı, Kuruluş Osman gibi dizilere hep sonradan katılan bir isim olan Serhat Parıl, farklı karakterleri canlandırarak akıllarda kaldı. Hatta bazı karakterlere izleyiciler fazlasıyla gıcık olmuştu. Oyuncu yine bir diziye sonradan katıldı ve Sadakatsiz’de Onur karakteri ile yerini aldı. Bu yeni karakterin izleyiciyi sinir edip etmeyeceğini de bekleyip göreceğiz.

Serhat Parıl’ın gelişi en çok da Melis Sezen’in durumunu etkileyecek. Çünkü Onur karakteri Derin’in dünyasının içine dahil olacak. Derin, dizide farklı noktalara sürüklenen bir karakter ve zamanla önemi de azaldı.

Serhat Parıl'ın gelişi Sadakatsiz dizisinde Melis Sezen'i öne çıkartacak! 7

Asya’nın etrafında dönen olaylar zinciri şimdi yeniden Derin’in etrafında dönmeye başlayacak. Onur ile Derin yakınlaşmasına Volkan’ın göstereceği tepki de herkes tarafından merakla bekleniyor.

Caner Cindoruk’un canlandırdığı Volkan’ın iki kadını da başka adamlara kaptırma hikayesi birçok kişi için de dersler barındırıyor. Sadakatsiz dizisinde Serhat Parıl hikayede büyük bir değişim yaşatacak. Bu durum da Sadakatsiz dizisine yönelik son dönemdeki eleştirileri azaltacaktır.