Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV bir dizi finali daha, çok iddialı başladı ama final haberi sarsıcı oldu!

Show TV bir dizi finali daha, çok iddialı başladı ama final haberi sarsıcı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında bu sezon izleyicilerle buluşan tüm kış dizileri final yaptı… Arıza, Ramo, Alev Alev, Kuzey Yıldızı ve son olarak da Çukur dizileri birbiri ardına ekrana veda ettiler. Show TV çok riskli bir karar alarak, yeni yapımlarla yoluna devam etmeyi seçti.

Yaz ekranında da Kahraman Babam ve Cam Tavanlar ile izleyicileri ekranına çekmeye çalışan Show TV her iki dizisinde de büyük hayal kırıklığı yaşadı. Her iki dizi de izleyicilerden yeterli ilgiyi görmedi. Bu dizilerden Cam Tavanlar için final haberi de geldi. Dizi 8. bölümü ile birlikte sona eriyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Cam Tavanlar dizisi için Show TV’den final kararı verildi… Bensu Soral ile Kubilay Aka ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, iş yerlerinde fırsat eşitsizliği yaşayan kadınların sorunlarını öne çıkartan bir yapım olarak akılda kaldı.

Show TV bir dizi finali daha, çok iddialı başladı ama final haberi sarsıcı oldu! 2

Çok iddialı başlayan ve hikayesini Meriç Acemi gibi etkili bir ismin yazdığı Cam Tavanlar ne yazık ki, izleyiciler tarafından yeterince ilgi görmedi. Leyla karakterini canlandıran Bensu Soral da bazı izleyiciler tarafından role çok da uygun olmadığı eleştirileri ile karşı karşıya kaldı. Oyuncu, İçerde projesinden 4 yıl sonra ekrana döndü ama yeni dizisi kısa süreli oldu.

Ojo Pictures imzasını taşıyan Cam Tavanlar dizisi, ekrana veda edecek ilk yaz dizisi olarak da kayıtlara geçmiş oldu.

Finalleri ile dizi hayranlarını bu sezon çok üzen Show TV, yine birçok dizi hayranını üzen kararı alma durumunda kaldı. Cam Tavanlar, 8. bölümü ile birlikte ekran ömrünü tamamlayacak. Şimdiye kadar 6 bölümü yayınlanan dizinin sosyal medya etkileşimleri de çok düşük oldu. Reytingleri de düşük gelen dizi için finalden başka çare de kalmayınca bu zorlu karar alındı.

Hatice Aslan, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ve Cevdet Arıcılar gibi isimler dizinin kadrosunda yer aldılar.