Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 hem Seksenler hem de Gönül Dağı dizileriyle özel kanallara büyük bir ders verdi!

TRT1 hem Seksenler hem de Gönül Dağı dizileriyle özel kanallara büyük bir ders verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Gönül Dağı, TRT1 ekranının başarılı yapımlarından birisi olarak ilk sezonunu tamamladı. Dizi ilk 30 bölümlük performansı ile izleyicilerden çok güzel yorumlar aldı. Şehir yaşamı ile birlikte birçok insanın artık unuttuğu, ahıtcılık, düğüncülük gibi gelenek ve görenekleri bir kez daha hatırlatan Gönül Dağı, milyonların gönlünde taht kurdu.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi kadar, tüm oyuncu kadrosu da büyük beğeni topladı. Gönül Dağı dizisi bu etkileyici performansın yanı sıra TRT1 adına özel kanallara büyük bir ders verme noktasında da önemli bir adım attı.

Tüm özel kanallar Kurban Bayramı nedeniyle yaz dizilerinin yeni bölümlerini ertelerken, TRT1 hem Seksenler Yaz dizisinin yeni bölümünü 22 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00’da yayınlayacağını duyurdu.

Özel kanalların yaz dizilerinin yeni bölümlerini bayram haftasında yayınlamama kararına karşın TRT1, Seksenler Yaz dizisinin 4. bölümünü bayramın 3. günü ekrana getirme kararı ile takdir topladı.

TRT1 hem Seksenler hem de Gönül Dağı dizileriyle özel kanallara büyük bir ders verdi! 8

Kamu yayıncısı bununla da kalmadı. Bayrama özel bir Gönül Dağı bölümü daha yaptırarak 20 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşturacağını duyurdu.

Gönül Dağı Kurban isimli bu özel bölüm hikayeye de zarar vermiyor ve Gönül Dağı’nın ilk sezon hikayesinin daha öncesindeki bir tarihe dayandırılıyor.

Özel kanallar yaz dizilerini bir bir erteledi. Tüm kanallar yeni bölümleri bir sonraki haftaya sakladı. Çünkü, bayramda izleyici sayısı azalıyor ve kanallar zarar ediyor.

Ancak kamu yayıncısı böyle yapmadı. Bayramda izlenebilecek programlar ortaya koyarak dizi hayranlarını bir kez daha ne kadar düşündüğünü gösterdi.

TRT1 hem Seksenler hem de Gönül Dağı dizileriyle özel kanallara büyük bir ders verdi! 9

Gönül Dağı Kurban özel bölümü heyecanla bekleniyor. Diziyi özleyenler için bu güzel bir deneyim fırsatı sunuyor.

Seksenler Yaz dizisi de ekranda eğlence arayanlar için perşembe akşamı yeni bölümü ile ekranda olacak.

TRT1 bayramda da kazandı. Özel kanallar ise dizi izleyicilerini mutsuz eden kararları ile yine kötü sınav verdi.