Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 1 Haziran Salı 192. bölüm fragmanı izle

Emanet 1 Haziran Salı 192. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Emanet’in sezon finali uzadı. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin geçtiğimiz hafta sezon finali yapması bekleniyordu ama dizide bir uzatma söz konusu.

Emanet 31 Mayıs Pazartesi akşamı 191. bölümü ile ekrana geldi ve izleyiciler de büyük bir heyecan yaşadı. Hafta içi akşam saatlerinde yayınlanmakta olan günlük dizinin 1 Haziran Salı günü ise 192. bölümü izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detayları aşağıdaki fragmanda bulabilirsiniz. Seher ve Yusuf, kurtulabilecek mi? Yeni bölümdeki en önemli soru bu olacak ve Emanet çok heyecanlı bir bölümle bu akşam ekranda yerini alacak.

Emanet’in dün akşam ekrana gelen 191.bölümünde ise Selim, Yusuf’u kaçırdı… Seher Selim’in Yusuf’u kaçırdığını öğrenince büyük bir şok yaşar. Yaman ve Seher Yusuf’u kurtarabilecek mi?

Yeğeni Yusuf’un Selim tarafından kaçırıldığını öğrenen Seher büyük bir şok içindedir. Selim’in Seher’le ilgili de acımasız bir planı vardır.

191 bölümün tamamını ise videoda bulabilirsiniz:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır.

Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.