Ana sayfa Sosyal Medya Show TV’de Roman kızı Leyla, Gain’de influencer Leyla; Aslıhan Malbora Leyla adını sevdi!..

Show TV’de Roman kızı Leyla, Gain’de influencer Leyla; Aslıhan Malbora Leyla adını sevdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yeni başlayan Üç Kuruş dizisinin en dikkat çeken oyuncularından biri de Aslıhan Malbora oldu.

Üç Kuruş’ta roman kızı ‘Leyla’ karakteriyle izleyicinin gönlünde taht kuran Aslıhan Malbora, Gain dijital platformu için çektiği ‘Etkileyici’ adlı dizide de ‘Leyla’ adlı bir karaktere hayat veriyor.

Çekimleri tamamlanan Gain’in yepyeni dizisi ‘Etkileyici’ bu ay içerisinde izleyiciyle buluşacak. Üç Kuruş dizisi için sete girmeden çok önce Etkileyici’nin çekimlerini tamamlayan Aslıhan Malbora için, her iki projede de aynı adlı karakteri canlandırmak tesadüf olsa gerek.

Üç Kuruş dizisinde roman kızı ‘Leyla’ olarak izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Etkileyici de ise bambaşka bir karakter olan influencer ‘Leyla’ olarak izleyiciyle buluşuyor.

Yönetmenliğini Hande Türkel’in, başrollerini Aslıhan Malbora ve Bertan Asllani’nin üstlendiği dizi Kasım ayında izleyiciyle buluşacak.

Show TV'de Roman kızı Leyla, Gain'de influencer Leyla; Aslıhan Malbora Leyla adını sevdi!.. 8

Senaryosunu Murat Kepez ve Zeynep Koçak’ın birlikte kaleme aldığı dizide Influencer Leyla Demir’in büyük bir futbol kulübü karşısında adalet arayışını izleyeceğiz.

Yılın Influencer’ı seçilen ‘Leyla Demir’ ve yıldız futbolcu ‘Emre Kunda’nın beraber eğlendikleri bir gecenin sonrasında yaşadıklarını anlatan dizi, ülkenin en popüler iki figürünün takipçilerinin de olaya dahil olmasıyla birlikte, sosyal medya ‘linç’  kültürünün o geceyi bir skandala dönüştürmesini ve genç bir kadının hayatını nasıl etkilediğini konu alıyor.

Show TV'de Roman kızı Leyla, Gain'de influencer Leyla; Aslıhan Malbora Leyla adını sevdi!.. 9

Etkileyici’nin oyuncu kadrosunda Malbora ve Asllani’ye Ali Barkın, Nazlı Tosunoğlu, Alptekin Serdengeçti, Melis Özçimen, İlker Kızmaz, Levent Can, Mehmetcan Mincinözlü, Serap Matyaş ve Muharrem Bayrak gibi deneyimli isimler eşlik ediyor. İzleyiciyi ekran karşısına kitleyecek olan ‘Etkileyici’  ilk sezonuyla Kasım’da GAİN’de!