Ana sayfa Dizi Haberleri Destan’ın Akkız’ı sadece aksiyon sahneleriyle değil kostümleriyle de gündem olacak!

Destan’ın Akkız’ı sadece aksiyon sahneleriyle değil kostümleriyle de gündem olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadece Türkiye değil dünyanın birçok ülkesinde Ebru Şahin hayranı nefeslerini tutmuş Destan dizisinin başlamasını bekliyor. Destan, 23 Kasım Salı akşamı ilk bölümüyle ATV ekranında olacak. Tanıtımlarındaki aksiyon sahneleriyle dikkat çeken dizinin ana karakteri Akkız, görünüşe göre kostüm ve takılarıyla da Türkiye’de gündem olacak.

Bozdağ Film’in ATV için çektiği Destan dizisi nihayet önümüzdeki hafta ilk bölümüyle ekrana geliyor. Aylardır tanıtımı yapılan ve daha yayınlanmaya başlamadan yurt dışına satılan Destan dizisinin hikayesi sadece Türkiye değil onlarca ülkedeki Ebru Şahin hayranları tarafından bekleniyor.

Destan dizisinin bugüne kadar birkaç tanıtımı yayınlandı. Bu tanıtımda en çok dikkati çeken Ebru Şahin’in aksiyon sahnelerindeki yeteneği oldu. Hollywood filmlerine taş çıkaran aksiyon sahneleriyle dikkat çeken Ebru Şahin, bu yeteneğiyle herkesi şaşırttı.

Ancak görünen o ki Destan dizisinde özellikle kadın izleyicilerin çok dikkatini çekecek bir ayrıntı daha var. O da Ebru Şahin’in dizi boyunca giyeceği kostümler ve takacağı takılar. Hepsi birbirinden güzel tasarım harikası olan kostüm ve takılar muhtemelen önümüzdeki günlerde çokça konuşulacak.

Ebru Şahin’in Akkız karakteri ile savaşçı bir kadın haline getirildiği Destan dizisi, sekizinci yüzyılda geçecek. Orta Asya’da geçen hikayede iktidar mücadelesi sergileyecek olan Akkız karakterinin etrafında olaylar gelişecek.

Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in yaptığı; senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı Destan’ın başrollerini Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli üstleniyor.