Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinin Fazıl’ı Sertan Erkaçan yeniden dizilere döndü!

Savaşçı dizisinin Fazıl’ı Sertan Erkaçan yeniden dizilere döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2008 yılında yayınlanan Es Es isimli dizide Gürel karakteri ile dizilere adımını atan Sertan Erkaçan, Kaçak Gelinler isimli dizideki Önder karakteri ile dikkatleri çekti.

Birçok dizide ve sinema filminde izlediğimiz oyuncu, en son ekranda Savaşçı isimli yapım ile birlikte yer aldı. Fazıl Batur Gökbudak karakterine hayat veren Sertan Erkaçan, etkili performansıyla da akılda kalıcı oldu.

Savaşçı dizisinin Fazıl'ı Sertan Erkaçan yeniden dizilere döndü! 53

Dizinin ilk 4 sezonunda yer alan Sertan Erkaçan, beşinci sezonda hikayede yer almayan isimlerden birisi olmuştu. Karakteri başarıyla canlandıran oyuncu hikayeye 69. bölümde katılmıştı ve top 30 bölümde yer aldı. Savaşçı dizisindeki rolünün ardından dizilerde yer almayan oyuncu, Kırmızı Oda ile yeniden setlere dönüş yaptı.

Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Gökhan Özoğuz’un canlandırdığı Dara isimli karakterin arkadaşı olarak Sertan Erkaçan izleyicilerin karşısına çıktı.

Savaşçı dizisinin Fazıl'ı Sertan Erkaçan yeniden dizilere döndü! 54

O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yaptığı dönemde büyük popülerlik kazanan, sosyal medyada yaptığı aykırı çıkışlarla bilinen Gökhan Özoğuz, Kırmızı Oda dizisine Dara karakteriyle büyük bir renk kattı.

Savaşçı dizisinin Fazıl'ı Sertan Erkaçan yeniden dizilere döndü! 55

Sertan Erkaçan da Dara karakterinin arkadaşı Cem olarak hikayeye katkısını sundu. Dizinin yeni bölümleri yeni karakterler nedeniyle daha da çok merak ediliyor.

İşte dizinin yeni karakterleri Dara ve Cem’in de yer aldığı 52. bölümden görüntüler: