Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’den Üç Kuruş ile ilgili beklenmedik bir karar geldi!

Show TV’den Üç Kuruş ile ilgili beklenmedik bir karar geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında beğeniyle izlenen iki dizi bulunuyor. Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Üç Kuruş isimli dizinin yeni bölümünün 10 Ocak Pazartesi akşamı ekranda olmayacağı ortaya çıktı.

Kanalın yayınladığı yayın akışında 10 Ocak Pazartesi akşamı için Güldür Güldür Show programının tekrar bölümü var… Pandemi nedeniyle birçok sette sıkıntı yaşanmasının yanı sıra bir de Ocak ayının ilk haftalarında yaşanan düşük reklam geliri nedeniyle dizilere ara veriliyor.

Üç Kuruş’un da bu nedenler dolayısı ile yeni bölümünün yayınlanmayacağı yayın akışı ile birlikte ortaya çıktı. En son dokuzuncu bölümü yayınlanan dizinin reytingleri beklentilerin biraz altında ilerliyor.

Alparslan ve Yasak Elma dizilerini takip eden ve pazartesi akşamlarının en çok izlenen üçüncü dizisi konumundaki Üç Kuruş’ta Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Nursel Köse ve Aslıhan Malbora başrollerde bulunuyor.

Dizinin yeni bölümünün gelecek hafta yayınlanmayacak olması hayranları bir hayli üzdü. Sosyal medyada dizi hayranları bu duruma çok üzüldüklerini belirten birçok yorum paylaştı. Üç Kuruş bi ara en çok konuşulan konulardan birisi oldu.