Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da ayrılıklara koronavirüs engeli çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova’da ayrılıklara koronavirüs engeli çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin dördüncü sezonu devam ederken, sette çalışmalar durdu. Bunun nedeni ise koronavirüs vakalarının artmış olması…

Önce yönetmen Murat Saraçoğlu temaslı olduğu için çalışmalar yapılamadı. Ardından yılbaşı arası verilen çekimler hafta içinde yine başlayamadı. Bunun nedeni ise oyunculardan ikisinin koronavirüse yakalanmasıydı. İbrahim Çelikkol ile Erkan Baş’ın testleri pozitif çıktı. Ayrıca Hilal Altınbilek’in de temaslı olduğu için karantinaya girdiği belirlendi.

Bir Zamanlar Çukurova setinin başlamasını ve son sahneleri çekip ayrılmak isteyen iki isim var. Dizinin en başından bu yana ekip ile birlikte yer alan Selin Genç ile Selin Yeninci’nin bir süredir ayrılmak istediği ve uygun bir zaman beklendiği belirtiliyor. Yapım firmasının iki oyuncunun da diziden ayrılmamasını tercih ettiği ama bu ayrılık isteğinin oyunculardan geldiği bilgisi de var.

Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılıklara koronavirüs engeli çıktı! 7

Dizinin ana kadrosunda yer alan ikili şimdiye kadar çok önemli işlere imza attı. Gülten karakterinde Selin Genç, ilk dizisinde çok iyi bir çıkışa imzasını attı.

Selin Yeninci ise başarılı Saniye karakteri ile milyonların hayranlığını kazandı. İki oyuncunun da sette çalışmalar başladıktan bir süre sonra karakterlerinin ölmesi ile birlikte ekibe veda etmesi bekleniyor. Bülent Polat’ın canlandırdığı Gaffur karakteri de hem kardeşini hem de eşini kaybedeceği için hikayede dramın dozu bir hayli artacak.