Ana sayfa Sosyal Medya Show TV’nin Aziz dizisinde başroller kadar yan roller de çok iyi seçildi!

Show TV’nin Aziz dizisinde başroller kadar yan roller de çok iyi seçildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aziz dizisinin kilit rollerinden Handan’ı oynayacak ünlü belli oldu! Aziz dizisi yeni sezonda büyük beklentiler ile konuşulan en önemli yapımlardan birisi… Dönem dizisi olan Aziz, izleyicileri 1930’lu yıllara götürecek… Antakya’da çekimlerine Eylül ayında başlanacak olan dizinin başrolünde Murat Yıldırım ile Damla Sönmez bulunuyor.

Show TV’nin yeni sezonda heyecanla beklenen dizilerinden birisi olan Aziz’in oyuncu kadrosu büyük bir titizlikle oluşturuldu. Başrolde izleyicilerin de heyecanını artıran iki ünlü isim buluştu.

Murat Yıldırım ve Damla Sönmez hayranları iyi bir dizi çiftinin geldiğini ve birbirlerine uyumlu olacaklarını düşünüyor. Dizinin yan karakterlerinde de çok iddialı isimler bir araya geldi.

Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Meral Çetinkaya, Güven Murat Akpınar ve Eren Hacısalihoğlu hikayenin yan karakterlerinin de çok güçlü olacağını anlatıyor.

Show TV'nin Aziz dizisinde başroller kadar yan roller de çok iyi seçildi! 36

Aziz dizisinde kilit rollerden birisi de Handan karakteri olacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre bu karaktere hayat verecek olan isim Ayten Soykök olarak netleşti. Soykök, en son Show TV’de yayınlanan Cam Tavanlar isimli dizide yer almıştı. Bu yapım sadece 8 bölüm ekranda kalabildi.

Aziz dizisinde Efnan karakteri dışında tüm ekibin tamamlandığına yönelik bilgiler geliyor. Efnan karakterini kimin canlandıracağının ise yakın bir zaman içinde ortaya çıkacağı gelen haberler arasında.

Show TV'nin Aziz dizisinde başroller kadar yan roller de çok iyi seçildi! 37

Aziz dizisinin oyuncu kadrosu birçok dizi hayranını da çok etkiledi. Sosyal medyada yapılan yorumlarda dizinin yeni dönemin en etkili yapımlarından birisi olacağı tahminleri yapılıyor.

Show TV’nin tüm dizilerini bitirmesi ve yeni sezonda yepyeni yapımları izleyici karşısına çıkartma kararı ardından çok iddialı yapımlar hazırlanmaya devam ediyor.