Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz’da Kaan olarak parlayan Erdem Şanlı, aşkını sette buldu!

Son Yaz’da Kaan olarak parlayan Erdem Şanlı, aşkını sette buldu!

tarafından ker_def

TelevizonGazetesi.com / Detay – 2018 yılında Vatanım Sensin isimli dizide rol alarak setlere adım atan Erdem Şanlı, ardından Avlu dizisinde Oğuz karakterine hayat verdi. Eşkıya Dünyaya Hükümda Olmaz dizisinde Dinçer olarak kısa süre bulunan oyuncu, Yasak Elma dizisinde ise Aksel’e hayat verdi.

Erdem Şanlı, üst üste önemli yapımlarda kısa süreler de olsa rol alarak büyük dikkat çekti. Yeteneklerini de konuşturan oyuncu ilk uzun süreli dizisi olan Son Yaz ile adeta parladı… Kaan Gök karakterine hayat veren Erdem Şanlı, dizinin ilk sezonunda büyük dikkat çekti.

Son Yaz ekibi ile yolları ayrılan Erdem Şanlı, ikinci sezonda olmayacak. Son Yaz bittikten sonra ise Tolgahan Sayışman’ın yapımcı olarak başında olduğu Limit dizisinin kadrosuna katılan Erdem Şanlı, aşkını da bu dizinin setinde buldu. Limit dizisinin başrol oyuncusu Miray Akay ile sette başlayan arkadaşlık aşka dönüştü.

Son Yaz'da Kaan olarak parlayan Erdem Şanlı, aşkını sette buldu! 7

İki genç oyuncu, aşklarını sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla duyurdu. Erdem Şanlı ile Miray Akay’ın nişanlandığı da ortaya çıktı.

Kısa sürede birbirleri ile kaynaşan ve büyük bir aşk yaşamaya başlayan ikilinin nişanlanması da çok ani oldu. İki oyuncu evlilik planları yapmaya başladı.