Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri TRT1’den herkesin ilgisini çekecek yeni bir dönem dizisi!

TRT1’den herkesin ilgisini çekecek yeni bir dönem dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kamu yayıncısı TRT’nin hem televizyon hem de yeni dijital platform için hazırlattığı diziler çok dikkat çekiyor. Uyanış Büyük Selçuklu, Masumlar Apartmanı, Bir Zamanlar Kıbrıs, Teşkilat ve Gönül Dağı isimli dizilerle geçen sezon TRT1’in muhteşem reytingler elde ettiğine tanık olduk.

Yıllar sonra belki de ilk kez TRT’nin özel kanalların önüne geçtiği bir dönem yaşandı. Büyük bütçeli yapımlara izin veren TRT yönetimi, bunun karşılığını da güçlü reytingler ve milyonlarca izleyici ile aldı…

Yeni dönemde Alparslan, Barbaros Kardeşler gibi çok önemli iki dönem dizisini daha TRT1 ekranında izleyeceksiniz. Her iki yapımın da hazırlıkları devam ediyor. Ancak TRT1 için yeni dönem dizilerinin de geleceği haberleri izleyicileri bir hayli heyecanlandıracak.

Kenan İmirzalıoğlu’nun ismi üzerinden ortaya atılan Mahsusa Trablus isimli yeni bir dönem dizisinin hazırlandığı ortaya çıktı. İmirzalıoğlu veya başka herhangi bir isim ile görüşme yapılmadığı ama dizinin çalışmalarının sürdüğü gelen son bilgiler arasında bulunuyor.

Raif İnan ile Uğur Veli’nin yapımcılığını üstlendiği Mahsusa Trablus isimli dizide Birinci Dünya savaşının hemen öncesinde, Trablus’ta İtalyanlar ile yapılan savaş dönemini anlatması bekleniyor.. A23 Medya tarafından titiz bir hazırlık süreci yürütülüyor. Henüz dizinin konsepti ve hikaye yazımı aşamasında olduğu, oyuncu arayışlarına başlanmadığı gelen bilgiler arasında.

Mahsusa Trablus dizisinin güçlü bir hikaye ve etkileyici oyuncularla TRT1 ekranında yeni sezonda izleyicilerle buluşması bekleniyor. Ancak diziyle ilgili henüz başka bir detay ortaya çıkmadı.