Ana sayfa Sosyal Medya Show TV’nin en iddialı dizisinde piyango Özge Yağız’a vurdu!

Show TV’nin en iddialı dizisinde piyango Özge Yağız’a vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Yağız, son yıllarda yetenekleri ve güzelliği ile dikkat çeken genç isimlerden birisi oldu. Oyuncu, Kanal 7’de yayınlanan günlük dizi Yemin ile dikkatleri çekti ve geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Canlandırdığı Reyhan karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, diksiyonu ve oyunculuk yeteneği ile üst üste iki yeni dizide rol alma fırsatı elde etti. 12 bölüm süren Sol Yanım ve 6 bölüm devam eden İçimizden Biri isimli yapımlarda başrolde yer alan genç oyuncu, düşük reytingin şanssızlığını yaşadı.

Özge Yağız’a aradığı gibi çıkış yapabileceği dizi teklifi geldi. Show TV ekranında son dönemde büyük heyecan yaratan Baba isimli dizide Özge Yağız’ı izleyeceksiniz…

Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı kadir Saruhanlı karakterinin kardeşi Büşra rolü için Özge Yağız ile anlaşma sağlandı. Çekimleri başlayan diziye katılan genç oyuncu için bu kariyeri adına çok olumlu bir adım olarak gözüküyor.

Yemin dizisinde partner olduğu Gökberk Demirci ile aşkını da sürdüren oyuncu, hem özel hayatında hem de iş yaşamında mutlu bir dönem geçiriyor…

Özge Yağız hayranları da oyuncunun hak ettiği çıkışı yapabileceği dizi olarak Baba’nın iyi bir seçim olduğunu düşünüyor.

Tolga Sarıtaş’ın yanı sıra Haluk Bilginer’in de projede başrolde yer alması Özge Yağız için de usta aktörün tecrübesinden faydalanmak adına önemli bir artı oldu.