Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin en iddialı yeni dizisi için oyuncu transferi rekora koşuyor!

Show TV’nin en iddialı yeni dizisi için oyuncu transferi rekora koşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında yeni sezonda yayınlanacak olan dizilerden birisi de Aziz… İzleyicileri 1930’lu yıllara götürecek olan dizi, Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılmasının hemen öncesindeki süreçte yaşanan bir hikayeyi izleyicilerle buluşturacak.

Aziz dizisinde çok önemli oyuncular bir araya geldi. Başrolde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ile Simay Barlas üçlüsünü görebilirsiniz. Dizinin oyuncu kadrosu için de üst üste transferler yapıldı. Antakya’da çekimleri yapılan Aziz dizisi için birbiri ardına yeni isimler hikayeye dahil ediliyor.

Show TV’nin yeni sezonda en çok önem verdiği yapımların başında Aziz geliyor. Galip olarak izleyeceğimiz Ahmet Mümtaz Taylan’ın Mevlana dizisinden ayrılmasına da yol açan Aziz’in yoğun çekim temposuna şimdi de Elif Sönmez dahil oldu.. Ünlü oyuncu Galip karakterinin kızı Maksude olarak izleyici karşısına çıkacak.

Show TV'nin en iddialı yeni dizisi için oyuncu transferi rekora koşuyor! 9
Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin finalinden sonra bir süre dinlenen Elif Sönmez, bu yapımda Cemile karakter ile dikkatleri çekmişti. Oyuncu, yeni sezonda bir dönem dizisiyle Show TV’de hayranları ile buluşacak.

Eda Sönmez’in hikayesini yazdığı Aziz dizisinde yönetmen koltuğunda Recai Karagöz yer alıyor. Yakında izleyicilerle buluşması beklenen diziye bugüne kadar birçok ünlü isim dahil edildi.

Show TV'nin en iddialı yeni dizisi için oyuncu transferi rekora koşuyor! 10

Birbiri ardına yapılan transferler ile de Aziz çok dikkat çeken bir yapım oldu. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimleri şöyle sıralayabiliriz:

“Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez, Füsun Demirel, Meral Çetinkaya, Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel,

Dizinin oyuncu kadrosuna bakıldığı zaman karakterlerin çok fazla olduğu ve bu karakterlere de önemli isimlerin hayat vereceği görülebiliyor.

Gerek atmosferi ve sanat tasarımı gerek kostümleri ve makyajıyla izleyiciyi hikayenin geçtiği 1930’lu yıllara götürecek diziden gelen görüntüler de çok ilgi çekti.

Show TV'nin en iddialı yeni dizisi için oyuncu transferi rekora koşuyor! 11

Sahip olduğu her şeyi kaybeden bir adamın küllerinden doğmasının, halkını yeniden özgürlüğe kavuşturmasının öyküsünü anlatan Aziz dizisi aynı zamanda aşk dolu sahnelerle de geliyor.

Show TV, yeni sezonda Aziz dizisinden büyük reytingler bekliyor.