Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’ye öyle bir dizi geliyor ki, oyuncu kadrosu bir harika!

Star TV’ye öyle bir dizi geliyor ki, oyuncu kadrosu bir harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV son 1 yılda 10 dizisine final yaptırması ile dikkatleri çekti. Bu sezon ise kanalın yaz döneminde yayına aldığı 2 dizi dışında ciddi bir atağı yoktu. Eylül ayı itibari ile kış sezonunun başlamasının ardından ise kanalın yeni dizileri bir bir ortaya çıkmaya başladı.

Star TV’nin yeni sezonda en çok güvendiği dizilerin başında Suçlu isimli polisiye dizi geliyor… O3 Medya tarafından titiz bir hazırlık dönemi yaşandı. Dizinin yakında sete çıkması bekleniyor. Bir cinayet davası üzerine yoğunlaşan hikayede etkili oyuncular göreceksiniz.

Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın başrollerinde yer alacağı Suçlu isimli dizi, kanalın en büyük kozu olacak. Dizinin oyuncu kadrosu için de son günlerde önemli adımlar atıldı. Yeni isimler kadroya eklenerek çekimler öncesinde ekibin büyük çoğunluğu belirlendi.

Star TV'ye öyle bir dizi geliyor ki, oyuncu kadrosu bir harika! 7

Suçlu dizisinin kadrosunda yer alan oyunculardan bazıları şöyle: Serkan Altunorak, Emin Olcay, Ayçin İnci, Hivda Zizan Alp, Aslıhan Kapanşahin ve Atakan Hoşgören, Cansın Çekili…

Star TV’de izleyenleri hikayesi ile çok etkilemesi beklenen dizide Erkan Petekkaya, Ömer isimli bir emniyet amiri olarak yer alacak.

Nehir Erdoğan ise bir televizyon programı sunucusu olan Elif karakterini canlandıracak. Ayşe isimli garson kadının ölümünün ardından onun katilinin bulunması süreci hikayenin ana temasını oluşturuyor.

Nehir Erdoğan, adeta Müge Anlı gibi yapacağı programlar ile katilin bulunması yönünde çaba sergileyen Elif karakteri ile dikkatleri çekecek.

Serkan Altunorak’ın Elif’in eşi avukat Erdem olarak yer alacağı diziye yeni isimlerin de yakında katılması bekleniyor. Oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken Suçlu isimli yapım, sürükleyici bir aksiyon dizisi olarak öne çıkacak.