Ana sayfa Sosyal Medya Evlilik Hakkında Her Şey dizisi çok iddialı bir hedef ortaya koydu!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi çok iddialı bir hedef ortaya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmaya başlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi özellikle kadın izleyicileri çok etkiledi. Reytingleri de iyi gelen dizi hakkında sosyal medyada geniş bir etkileşim yaşandı. Gökçe Bahadır, Tülin Ece, Sumru Yavrucuk ve Gökçe Eyüboğlu gibi etkili kadın oyuncuların başrolünde yer aldığı dizi, erkek oyuncular da çok dikkat çekiyor.

Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Fırat Altunmeşe, Erdal Küçükkömürcü gibi dikkat çeken erkek oyuncular dizinin başarısına katkı yapıyor… Evliliklerin iç yüzü ve boşanmaların perde arkasının anlatıldığı yapım The Split uyarlaması olarak da biliniyor. Dizi ile ilgili açıklamalar yapan Gökçe Bahadır bazı detaylar verdi. Sumru Yavrucuk ise çok iddialı bir söylemde bulunarak, dizi dünyasındaki tek sesliliği bitirdiklerini savundu.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde önemli detaylar Kamera Arkası programında ortaya çıktı. 4 yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönüş yapan Gökçe Bahadır, dizinin isminin hikayeyi de özetlediğini belirtti. Oyuncu, “Birçok çiftin evliliğine ve boşanmasına dair hikaye izleyeceğiz. Ben bir boşanma avukatıyım. Azra’nın evliliği dahil olmak üzere dizide birçok çiftin evlilik hikayesine ve boşanma hikayesine tanık olacağız” diye konuştu.

Azra karakteri ile yeniden ekranlara dönüş yapan Gökçe Bahadır, idealist bir avukat olarak izleyicilerle buluştu. Boşanmalara karşı bir boşanma avukatı gibi davrandığı için annesinden tepki gören Azra’nın müvekkilleri ile aynı duruma düşmesi de dizinin cazibesini artırdı.

Azra karakteri olarak kendi dünyasından hikayeye baktığını anlatan Gökçe Bahadır, karakterin 3 çocuklu bir anne olduğunu ve evliliğindeki problemlerin de hikayede yer aldığını ifade etti.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi çok iddialı bir hedef ortaya koydu! 7

Sumru Yavrucuk, Çolpan karakterine hayat veriyor ve izleyicilerden büyük ilgi göreceğini düşünüyor. Usta oyuncu, “Aşk, nefret, çatışma, anne kız ilişkileri, iş ilişkileri, işin içindeki rekabet ve daha buna eklenen pek çok macera ile sürükleyici bir dizinin içinde bulacak seyirciler” diye konuştu.

Son zamanlarda dizilerin sürüklendiği tek sesli durumdan ayrışan özelliklerle ekrana geldiklerini anlatan Sumru Yavrucuk, bu konuda iddialı konuştu:

“Bir kere kadınların aktif bir şekilde iş dünyasının içinde olabilmesi, bunların bir parçası. Çok değerli bir ekiple çalışıyorum. Çok enteresan bir deneyimden geçiyorum. Hepimiz hala bir şeyler öğrendiğimizin heyecanını hissetmemiz ve bunu karşımızdakine de hissettirmemiz çok önemli. Umarım seyirciler de aynı hissederler.”