Ana sayfa Sosyal Medya Show TV’nin Üç Kuruş dizisinde Ekin Koç gelişmesi heyecanı artırdı!

Show TV’nin Üç Kuruş dizisinde Ekin Koç gelişmesi heyecanı artırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yeni sezonda en merak edilen yapımlardan birisi de Üç Kuruş… Ay Yapım imzalı olan dizi için yoğun bir çalışma yürütülüyor. İçerde ve ardından da Çukur ile güçlü bir çıkış yapan Show TV, aynı izleyici kitlesini bu sefer de Üç Kuruş dizisiyle ekranında tutmanın hesaplarını yapıyor.

Dizinin çok iddialı bir kadrosunun olması bekleniyor. İlk isimler de zaten bu iddiayı kanıtlar nitelikte oldu. Uraz Kaygılaroğlu, Aytaç Uşun, Nursel Köse, Civan Canova, Aslıhan Malbora ve Burak Altay ile anlaşma yapıldığı ortaya çıkmıştı. Dizinin oyuncu kadrosu için en çok merak edilen iki isimden birisi Ekin Koç diğeri ise Hazal Subaşı. Her iki oyuncuya da teklifler yapıldı.

Efe karakteri için düşünülen Ekin Koç’un projeye sıcak bakması hayranlarını mutlu etti. Ünlü oyuncu, yapımcı ile prensip anlaşmasına da vardı. Yani Ekin Koç, yeni sezonda Üç Kuruş dizisinde yer almayı kabul etti. Şimdi resmi imzaların atılması bekleniyor.

Geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu isimli TRT1 dizisinde başrolde yer alan Ekin Koç, çok başarılı bir dönem geçirdi. Dizinin en çok öne çıkan ismi olan oyuncu, Üç Kuruş’ta emniyet amiri Efe karakteri için düşünülüyor…

Hazal Subaşı ile de deneme çekimleri yapıldı ve henüz bir anlaşma bilgisi ulaşmadı…

Yakında sete çıkacak olan dizi için oyuncu arayışlarına devam ediliyor. Sinan Öztürk’ün yönetmenliğini yapacağı dizi için yakında yeni isimlerin de ortaya çıkması bekleniyor.