Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Üç Kuruş dizisindeki rol, Aslıhan Malbora’ya çok iyi geldi

Show TV’nin Üç Kuruş dizisindeki rol, Aslıhan Malbora’ya çok iyi geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım imzası taşıyan Üç Kuruş isimli aksiyon dizisi Show TV’de yayınlanıyor. Pazartesi akşamları geniş bir hayran kitlesine hitap eden dizinin kadın başrollerinden birisi de Aslıhan Malbora.

Daha önce Her Yerde Sen, Ağlama Anne ve Seven Ne Yapmaz gibi dizilerde de izlediğimiz oyuncu, çeşitli sinema filmlerinde de etkili performanslar ortaya koydu. Aslıhan Malbora, Üç Kuruş dizisinde Leyla karakterini canlandırıyor ve bu rolü de çok sevdi.

Leyla’yı biraz agresif ve sabırsız bulan Aslıhan Malbora, daha sakin olması gerektiğini belirtiyor. Leyla karakteri ile kendisi arasında benzerlik bulunduğunu da anlatan oyuncu, “Leyla’nın enerjisi çok yüksek. Bence benim de enerjim yüksek. Hayat enerjimiz ikimizin de yüksek, seviyoruz bu hayatı” dedi.

Show TV'nin Üç Kuruş dizisindeki rol, Aslıhan Malbora'ya çok iyi geldi 7

Zorlanacağını düşündüğü sahnelerin çekileceği gün gerildiğini kabul eden oyuncu, tecrübe kazandıkça ise kaygının azaldığını ve bunu yönetebildiğini anlattı.

Dizideki rolünü çok seven oyuncu, “Leyla’yı ben okuduğumda çok sevdim. Bir iş okuduğunuzda, birine kalbiniz çapıyor. Leyla’ya da öyle oldu. Bu ben olmalıyım dedim” şeklinde konuştu.

Leyla isminin kendisine şans getirdiğini anlatan Aslıhan Malbora, Etkileyici isimli dizide de Leyla karakterinde yer almıştı.

Oyuncu, “Bambaşka iki Leyla oldum. Etkileyici ve Üç Kuruş’ta. İkisi de bana şans getirdi” dedi.