Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslıhan Malbora’nın en büyük korkusu ve dişleri yüzünden başına gelenler!

Aslıhan Malbora’nın en büyük korkusu ve dişleri yüzünden başına gelenler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Malbora, son dönemde Üç Kuruş isimli Show TV dizisindeki başarılı performansı ile göz dolduruyor. Hem yetenekleri hem de güzelliği ile hayranlarını mest eden oyuncu, Onedio’nun youtube programına konuk oldu.

Hayranlarından gelen soruları yanıtlayan oyuncu, dişleri ve soyadı nedeniyle yaşadığı sıkıntıları anlattı. Okul döneminde soyadı nedeniyle kendisine tütün ürünleri ile ilgili birçok espri yapıldığını anlatan oyuncu, dişleri nedeniyle de sıkıntı yaşadığını anlattı.

Aslıhan Malbora, “Dişlerimden dolayı, kemirgenlerden çeşit çeşit hayvanlara benzetiliyorum. Tavşan, fare, sincap… Allah’tan sevimliler” diye konuştu. Soyadı nedeniyle çeşitli lakaplar da takıldığını anlatan oyuncu, lisede bu yüzden çok zorluk yaşadığını da anlattı.

Ünlü oyuncu bir korkusunu da programda açıkladı. Uçaklardan korktuğunu itiraf eden oyuncu bir de yaşadığı olayı anlattı.

“Uçaktan ben hiç korkmuyordum. Bir gün, yarım saatlik bir yolculukta uçak inemedi, oldu bize 2,5 saat. Hayatım bir film şeridi gibi gözümün önünden geçti.”

Aslıhan Malbora uçaklara binmeye devam ettiğini ama hostesler ile konuşarak, korkusundan bahsettiğini ve kendisi ile iletişim halinde olmalarını istediğini anlattı.

Aslılan Malbora, uçuş sırasında çeşitli mimikler yapabildiğini ve yanında oturan kişiye de bunu en başta söyleyerek, yolculuk boyunca sohbet etmeyi tercih ettiğini anlattı.