Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Elçin Afacan, günlük yaşamında önemli bir sorun yaşıyor!

Elçin Afacan, günlük yaşamında önemli bir sorun yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı isimli dizide Melek karakterini canlandıran Elçin Afacan, bedenine uygun kıyafetler bulamamaktan şikayet etti. 2016 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, İçerde isimli dizide dikkat çekmişti.

Bir Aile Hikayesi dizisindeki Beste karakteri ile de geniş kitleler tarafından fark edilen Elçin Afacan, en önemli çıkışını ise Sen Çal Kapımı dizisindeki Melek karakteri ile gerçekleştirdi. Başından sonuna kadar dizinin kadrosunda yer alan genç oyuncu, çeşitli sinema filmlerinde de rol aldı.

Bedenine uygun kıyafet bulma konusunda yaşadığı sıkıntıdan bahseden Elçin Afacan, herkesin standart olarak belirlediği ölçülerden farklı ölçülere sahip olduğu için alışverişlerde büyük sıkıntı yaşıyor.

Elçin Afacan, alışverişlerinin de kısa süreli olduğunu ve çok ihtiyacı olan giysilere yöneldiğini anlattı. Küpesiz dışarıya çıkmadığını anlatan Elçin Afacan, kendisi için anlam taşıyan küpeler giydiğini de anlattı.

Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bittiğini ve dinlenme döneminde olduğunu belirten oyuncu, kendisi için bu sürecin çok iyi geçtiğini anlattı.