Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Üç Kuruş dizisini ayağa kaldıracak isim belli oldu!

Show TV’nin Üç Kuruş dizisini ayağa kaldıracak isim belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinden sonra Ay Yapım tarafından hazırlanan yeni dizinin ismi Üç Kuruş… Çukur gibi 4 sezona damgasını vuran bir yapımın ardından izleyicilere tanıtımı yapılan Üç Kuruş’tan beklentiler çok yüksek. İçerde ve Çukur’un devamının Üç Kuruş olduğu yönündeki Ay Yapım duyuruları da heyecanın yüksek olmasını sağladı.

Titiz bir hazırlık sürecinin yaşandığı dizinin kadrosunda kimlerin yer alacağı konusunda bilgiler net olmayınca dizi hayranları da projenin akıbeti konusunda endişelenmeye başlıyor. Sefirin Kızı dizisinde Gediz olarak izlediğimiz Uraz Kaygılaroğlu ile anlaşma yapıldığı ortaya çıkmıştı. Kartal karakterini canlandıracak olan oyuncu, gayet yerinde bir seçim olmuş…

Show TV'nin Üç Kuruş dizisini ayağa kaldıracak isim belli oldu! 1

Sefrin Kızı’nda izleyiciler tarafından büyük destek görse de senaristlerin arka plana atmaya çalıştığı Uraz Kaygılaroğlu, kendisini daha iyi gösterebilecek bir proje ile yeni dönemde ekranda olacak.

Sinan Öztürk’ün yönetmenliğini yapacağı dizinin hikayesi bir seri katil ile birlikte polis ve mafya üçgeninde yaşananları anlatacak. Dizinin ikinci başrol oyuncusu olarak Ekin Koç isim konuşuluyor.

Ünlü oyuncuya teklif yapıldığı ve projeye sıcak baktığı bilgileri geliyor. Ekin Koç, özellikle Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde büyük bir hayran kitlesi elde etti. Oyuncunun Üç Kuruş dizisine katılması izleyicilerin bu yapıma olan ilgisini çok artıracaktır.

Show TV'nin Üç Kuruş dizisini ayağa kaldıracak isim belli oldu! 2

Tarihi bir yapımda Ahmet Sencer olarak izlediğimiz Ekin Koç, geçen sezona adeta damga vuran bir isimdi. Uyanış Büyük Selçuklu milyonlarca kişi tarafından izlendi ve yapımın en öne çıkan karakterine de Ekin Koç hayat verdi.

Şayet ünlü oyuncu tercihini Üç Kuruş isimli yeni diziden yana kullanır ise bu durum milyonlarca hayranını da yeni diziye çekecektir.

Murat Uyurkulak ve Damla Serim’in hikayesini yazdığı yeni dizide üç başrol karakteri olacak. Bu isimlerden sadece birisi belli. Yakın zamanda iki başrol ile birlikte diğer isimlerin de bir bir oraya çıkması bekleniyor.