Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin yeni dizisi Oğlum, iddialı oyuncu kadrosuna bir ismi daha ekledi!

Show TV’nin yeni dizisi Oğlum, iddialı oyuncu kadrosuna bir ismi daha ekledi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV yakında çok iddialı bir diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Dizi hem oyuncu kadrosu, hem yönetmeni hem de hikayesiyle çok dikkat çekici. Hazırlıkları devam eden Oğlum dizisinin çok dikkat çekici isimlerden oluşan oyuncu kadrosuna, son dönemin parlayan yıldızlarından bir isim katıldı.

Show TV’de yayınlanacak Oğlum dizisi için hazırlıklar son hız devam ediyor. Dizinin bomba gibi patlayacağına işaret eden çok önemli işaretler var. Öncelikle yönetmeni… Oğlum dizisinin yönetmenliğini Ahmet Katıksız üstleniyor. 40 yaşındaki Katıksız henüz genç yaşında olmasına rağmen Kara Para Aşk dizisinin yönetmenliğini üstlenmişti. Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı ve sadece Türkiye’de değil tüm dünyada fırtınalar yaratan dizi hala hafızalarda.

Show TV’nin yeni dizisi Oğlum, iddialı oyuncu kadrosuna bir ismi daha ekledi! 8

Oğlum dizisinin dikkat çekici bir yanı da oyuncu kadrosu. Dizinin kadrosuna dahil olan ilk isim kanser tedavisi için en son rol aldığı Menajerimi Ara dizisinden ayrılmak zorunda kalan Canan Ergüder oldu. Dolayısıyla Oğlum dizisi, Canan Ergüder’in iyileştiğinin de habercisi.

Oğlum dizisinde ayrıca bir süredir ekranlardan uzak olan iki usta kadın oyuncu Songül Öden ve Nihal Yalçın da yer alıyor. Timur Acar ve Serhat Teoman ise dizinin erkek oyuncuları. Dizinin erkek oyuncu kadrosuna genç bir isim daha katıldı.

Show TV’nin yeni dizisi Oğlum, iddialı oyuncu kadrosuna bir ismi daha ekledi! 9

Bu isim, son yılların yıldızı parlayan genç oyuncularından Kubilay Aka. Vatanım Sensin dizisindeki başarılı çıkışının ardından Show TV’nin başarılı dizisi Çukur’a geçen oyuncu burada da yeteneğini ortaya koydu. En son rol aldığı Cam Tavanlar dizisi düşük reyting yüzünden erken final yapan oyuncu, Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisiyle de başarısını bir kez daha ortaya koydu. Kubilay Aka’nın Oğlum dizisinde Songül Öden’in canlandıracağı Zeynep karakterinin kardeşine hayat vereceği belirtildi.

İki küçük çocuğun başından geçen üzücü olayların büyük bir dram havasında anlatılacağı Oğlum dizisinin Ocak ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.