Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin kendini aştı. Oyuncunun Lego aşkı sınır tanımadı!

Kerem Bürsin kendini aştı. Oyuncunun Lego aşkı sınır tanımadı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bugüne kadar, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Şeref Sözü, Güneşi Beklerken gibi iddialı projelerde yer alan Kerem Bürsin en son,  Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle adını tüm dünyaya duyurdu.

Sen Çal Kapımı’nın yurt dışında pek çok ülkede yayınlanmasıyla birlikte, oyuncunun Güney Amerika ülkeleri de dahil yurt dışında pek çok ülkede hayran kitlesi oluştu. Kerem Bürsin şu günlerde hiç kuşkusuz kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor.

Sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde büyük ilgi gören Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından yeni projeler için görüşmelerde bulunan Kerem Bürsin’in boş zamanlarında lego yaptığını biliyor musunuz?

Oyuncu, instagram hesabından yaptığı son paylaşımda lego aşkını gözler önüne serdi. Sosyal medya hesabında, yüzlerce parçadan oluşan  legoyu tamamladığı hızlandırılmış görüntülerden oluşan bir video paylaşan Bürsin, takipçilerini şaşırtmayı başardı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Kerem Bürsin (@thebursin)’in paylaştığı bir gönderi

Kerem Bürsin’in paylaşımına, Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Hande Erçel’de yorum yaptı.

Oyuncunun pek çok takipçisi ise paylaşıma, Kerem Bürsin’in Sen Çal Kapımı dizisinde canlandırdığı ‘Serkan Bolat’ karakterine vurgu yaparak ‘Robot Bolat’ yorumunda bulundu.