Ana sayfa Sosyal Medya Yetenekli oyuncu Gupse Özay ünlü yönetmenle buluştu, hayranları heyecanlandı!

Yetenekli oyuncu Gupse Özay ünlü yönetmenle buluştu, hayranları heyecanlandı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranlara ilk defa, senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı ‘Nurhayat’ karakteriyle gelen ve büyük ilgi çeken oyuncu Gupse Özay, son olarak Eltilerin Savaşı adlı filmde rol aldı.

Aynı zamanda filmin senaryosunu da yazan Gupse Özay, dizilerde rol almak yerine kendi filmlerini yapmayı tercih ediyor. Daha önce Deliha, Deliha 2, Görümce filmlerine de imza atan oyuncu, yaz aylarında uzun süredir birlikte olduğu meslektaşı Barış Arduç ile sürpriz bir şekilde evlenmişti.

Bir süredir yeni proje ile gündeme gelmeyen, hayranlarıyla instagram hesabından yaptığı eğlenceli paylaşımlarla hasret gideren Gupse Özay’ın son paylaşımı heyecan yarattı.

Ünlü yönetmen Zeynep Günay Tan ile buluşan ve bu anları instagram hesabından paylaşan oyuncu takipçilerine, ‘Yoksa ufukta yeni bir proje mi var? dedirtti.

Yetenekli oyuncu Gupse Özay ünlü yönetmenle buluştu, hayranları heyecanlandı! 7

Bugüne kadar aralarında; Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Benim Adım Gültepe, Öyle Bir geçer Zaman ki, İstanbullu Gelin ve Kulüp’ün de bulunduğu pek çok unutulmaz yapımda yönetmenlik yapan Zeynep Günay Tan ile fotoğrafını paylaşan Gupse Özay’ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Fotoğrafın altına; ‘En hayran olduğum yönetmenle baş başa yemek mi? yazan oyuncunun hayranları, ikilinin yeni bir proje için mi bir araya geldiğini de merak etti.

Gupse Özay en son verdiği röportajda,  son zamanlarda ağırlıklı olarak sinema projelerinde yer almasıyla ilgili olarak;  “Benim ilk dizim ‘Yalan Dünya’ dizisiydi. Çok keyif aldığım ve eğlendiğim bir tecrübe oldu benim için ama sinemayı daha çok sevdim.

Sinema ile devam ederim yüksek ihtimal ama dijital platformlarda yayınlanacak projeler neden olmasın” diyerek dijital platformlardan gelecek projelere sıcak baktığının da altını çizmişti.