Ana sayfa TV Programları Show TV’nin yılbaşı sürprizi Güldür Güldür Show ve Mahsun Kırmızıgül!

Show TV’nin yılbaşı sürprizi Güldür Güldür Show ve Mahsun Kırmızıgül!

tarafından ker_def

Eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show, ‘Yılbaşı Özel’ bölümü birbirinden özel konukları ve sürprizleriyle geliyor. Güldür Güldür Show izleyicileri beraber gülümseyip beraber duygulanacağımız çok özel bir bölüme davet ediyor.

Güldür Güldür Show, Türkiye’nin en sevilen isimlerinin sürpriz katılımları ile de mest edeceği sımsıcak ve kahkaha dolu bir yılbaşı akşamı yaşatacak. Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel, 31 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

Bilindiği üzere cuma akşamları Aziz isimli dizi Show TV’de yayınlanıyor. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın başrolündeki dizi önümüzdeki hafta ekranda olmayacak. Yılbaşı akşamı izleyiciler 9 sezondur yayında olan Güldür Güldür Show’un özel bölümü ile keyifli anlar yaşayacak.

Ayrıca ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, 16 yıl aradan sonra yeni şarkılarıyla ilk kez ve sadece Show TV ekranlarında olacak. “Hoş Geldin” isimli yeni albümünden şarkılarını bu özel gecede sevenlerine seslendirecek olan Mahsun Kırmızıgül, izleyicilere unutulmaz bir yılbaşı akşamı yaşatacak. Mahsun Kırmızıgül’ün özel programı saat 23.15’te başlayacak.