Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisinde yeni karar hayranları çok üzecek!

Kanunsuz Topraklar dizisinde yeni karar hayranları çok üzecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Kanunsuz Topraklar isimli dizinin setinde yaşanan koranavirüs vakaları nedeniyle sete ara verilmek durumunda kalındı…

Fox TV’den yayınlanan gelecek haftanın yayın programında Çarşamba akşamı için Kanunsuz Topraklar dizisinin 13. yeni bölümünün yayınlanacağı bilgisi paylaşılmıştı. Ancak yapımcı firma Gold Film’den sosyal medyada yayınlanan duyuruda dizinin ekrana gelemeyeceği bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kanunsuz Topraklar dizimizin yeni bölümünü bu hafta ne yazık ki, sağlık sorunları sebebiyle sizlerle buluşturmayacağız. Kısa bir aranın ardından her çarşamba yeniden buluşmak üzere…”

Kanunsuz Topraklar dizisinde yeni karar hayranları çok üzecek! 7

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide 3 ismin koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Doğaç Yıldız’ın yanı sıra Başak Parlak’ın da koronaya yakalandığı duyurulmuştu. Ancak bu isimlere Hazar Motan da katıldı. 1990 yılında Ankara’da dünyaya gelen Hazar Motan, dizide Fındık Hatçe karakterini canlandırıyor.