Ana sayfa Dizi Haberleri Sol Yanım dizisinin Zeynep’i Tuğçe Açıkgöz’e piyango gibi yeni dizi!

Sol Yanım dizisinin Zeynep’i Tuğçe Açıkgöz’e piyango gibi yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Tuğçe Açıkgöz, dizi hayranlarının dikkatini ilk olarak yer aldığı Yaz’ın Öyküsü isimli yapımda çekti. Ekim karakterini canlandıran oyuncu, ardından da Leke isimli dizide Şirin karakteriyle yoluna devam etti.

Sol Yanım dizisiyle geçen sezon ekrana geri dönüş yapan oyuncu, Zeynep karakteriyle 12 bölüm süren dizide yine başarılı bir iş çıkardı. Menajerimi Ara dizisinde İrem olarak da izlediğimiz oyuncu, ayrıca Blu TV’nin dikkat çeken dizisi Börü 2039’un başrolü olarak da önemli bir çıkışa imzasını attı.

Tuğçe Açıkgöz’e şimdi de piyango gibi bir dizi teklifi geldi. Show TV için hazırlıkları yapılan Oğlum isimli dizide rol alacak isimlerden birisi de Tuğçe Açıkgöz oldu.

Ay Yapım tarafından titiz bir çalışmanın ürünü olarak ortaya çıkan Oğlum dizisinin başrollerinde Canan Ergüder, Nihal Yalçın ve Songül Öden bulunuyor.

Serhat Teoman ile Timur Acar’ın da kadrosunda yer aldığı diziye Kubilay Aka’nın da katıldığı ortaya çıkmıştı.

Şimdi de Kubilay Aka’nın partneri olarak Tuğçe Açıkgöz isminin kadroya dahil olduğu gazeteci Birsen Altuntaş tarafından duyuruldu.

Dizide Songül Öden, Zeynep karakterini canlandıracak. Kubilay Aka ise Zepnep’in erkek kardeşi Bulut olarak izleyici karşısına çıkacak. Bulut’ın partneri olarak da Sedef karakterinde Tuğçe Açıkgöz’ü izleyeceksiniz.