Ana sayfa TV Programları Savaşçı’dan sonra Murat Serezli diziden daha etkili bir programla TRT1’de

Savaşçı’dan sonra Murat Serezli diziden daha etkili bir programla TRT1’de

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Murat Serezli, Savaşçı isimli dizide beş sezon yer aldı. 99 bölüm süren dizide Albay Halil İbrahim Kopuz karakterini canlandıran oyuncu, dizi tarihine de etkili bir karakter ile daha geçmiş oldu…

Savaşçı dizisinin final yapmasının ardından ne yapacağı merakla beklenen ünlü oyuncu, çok farklı bir program ile TRT1 ekranında izleyicilerin karşısına çıktı. Ünlü oyuncu, bu sefer 112 Acil serviste yaşananları ekrana taşıyan ve önemli detaylar sunan bir program ile dikkatleri çekti.

112 Acil Çağrı isimli programın ilk bölümü 22 Aralık Çarşamba günü yayınlandı. Özellikle sağlık çalışanlarının vakalara müdahale ederken neler yaşadıklarının ekrana yansıtılmasından çok memnun olduklarını belirten yorumlarını sosyal medyada görebilirsiniz.

Bir izleyici şu yorumu yaptı: “Bir paramedik olarak yapımda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ne şartlarda çalıştığımızı herkesin görmesini sağlıyorsunuz. Ayrıca insanlar ilk yardım konusunda bilinçleniyor. Sağlıkçıya şiddetin de yavaş yavaş azalacağını düşünüyorum.”

Programın çok kaliteli olduğunu ve önemli bilgileri izleyicilere aktardığını belirten birçok kişi 112 Acil Çağrı’ya destek verdi. Çarşamba akşamları yayınlanacak olan programın diziye benzer şekilde yapılmasını isteyen birçok izleyici de var. Olayları da göstererek, canlandırmalar yapılması durumunda bir dizi gibi algılanarak daha çok izlenebileceğini belirten izleyiciler, TRT’yi böyle bir programı ekrana getirdiği için tebrik etti.

Bir saat süren programın sunuculuğunu üstlenen Murat Serezli, Savaşçı dizisinden sonra yeni bir imaj ile hayranlarının karşısına çıkmış oldu.

Program geçen hafta final yapan Dünya Hali isimli dizinin yerine başladı ve çarşamba akşamları da izleyicilerle buluşmayı sürdürecek.

112 Acil Çağrı isimli programın ilk bölümünü aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.