Ana sayfa Dizi Haberleri Son karar Kuruluş Osman dizisi adına çok iyi oldu!

Son karar Kuruluş Osman dizisi adına çok iyi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında ikinci sezonu ile yoluna devam eden Kuruluş Osman dizisi, başarılı performanslar sergiliyor. Hem atmosfer hem oyunculuk hem de hikaye noktasında dizinin ikinci sezonu, ilk sezonundan çok daha iyiydi. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümleri de her hafta milyonları ekran başına toplamaya devam ediyor.

Kuruluş Osman dizisi bu sezon ekrana kısa sürede veda etmeyecek. Birçok yapım Mayıs ayında veya Haziran ayının ilk haftasında ekrana veda ediyor. Kuruluş Osman dizisinin ise vedasına daha çok var.

Sadakatsiz dizisi, Çarşamba akşamları Kuruluş Osman’ın en büyük rakibi konumunda. AB grubunda birincilikleri kimseye bırakmayan Sadakatsiz, milyonları ekran başına oturtuyor. Ancak Sadakatsiz 2 Haziran Çarşamba günü 31. bölümü ile birlikte ekrana veda edecek.

Bu durumda Çarşamba rekabeti diye bir şey olmayacak. Kuruluş Osman dizisi sezon finali yapacağı Temmuz ayının ilk haftasına kadar çok güçlü reytinglerle yoluna devam edecektir. Kuruluş Osman adına bir güç gösterisine dönüşmesi muhtemel bu durum dizinin geç sezon finali yapması ile ortaya çıktı.

Burak Özçivit, yaz aylarında dizinin devam edeceğini ve sette olacaklarını söylemişti. Gelişmeler Temmuz ayının ilk haftasına kadar dizinin süreceğini gösteriyor.