Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisine Utku Ateş veda etti ama bir de umut ışığı bıraktı!

Gönül Dağı dizisine Utku Ateş veda etti ama bir de umut ışığı bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Gönül Dağı dizisi izleyicilerine veda etti. 30. bölümü dün akşam yayınlanan dizinin sezon finalinde önemli bir sahne vardı. Zümre Meğreli’nin canlandırdığı Elif karakteri ile Utku Ateş’in hayat verdiği Serdar arasında bir aşk bekleniyordu. Ancak dizinin hayranlarının çok istediği bu aşk gerçekleşmeyecek gibi duruyor.

Serdar karakterini canlandıran Utku Ateş, Show TV ekranında yakında başlayacak olan Cam Tavanlar isimli dizi ile anlaştı. Gönül Dağı’ndan tamamen ayrılıp ayrılmadığı bilinmese de oyuncunun farklı bir diziye geçmesi dizinin hayranlarını çok üzdü.

Elif ile Serdar aşkının olup olmayacağını merak eden dizi hayranları, 30. bölüm sezon finalinde Serdar’ın Elif’e gönderdiği mektup ile bir kez daha yıkıldı. Mektupta “Seninle belki de son kez konuşuyorum” diye yazan Serdar, Elif’e nasıl tutuklu kaldığını anlattı.

Gönül Dağı dizisine Utku Ateş veda etti ama bir de umut ışığı bıraktı! 1

Elif’in gerçek halinin çok güzel ve merhametli olduğunu yazan Serdar, Elif’i çok ağlattı. Gedelli de uzun bir yolculuğa çıktığını söyleyen Serdar, ancak hayatın daha fazla ilerlemesine izin vermediğini yazdı. Ancak ailesi nedeniyle yeni kararlar almak zorunda kalan Serdar, Elif’i de terk etmek durumunda kaldı.

Serdar, “Bir karar vermem gerekiyordu. Eğer ilerlersem her şey çok daha kötü bir hal alacaktı. Ve ben seni böylesi bir savaşa dahil edemezdim, seni üzemezdim ikimizi buluşturan büyük vedalarımızda. Şimdi bizi ayıran da bu sonu gelmeyen vedalar olmuştu” diye yazdı.

Serdar, vermesi gerektiği bir savaş ve yerine getirmesi gerektiği bir adalet olduğunu belirterek Elif’e duygusal sözlerle veda etti.

Serdar’ın son sözleri ise şöyle oldu: “Eğer bir gün başarır da geri dönersem, yarım kalan hikayemizi tamamlarım. Affet beni Elif, hoş çakal.”

Serdar karakteri diziden tamamen çıktı mı, yoksa geri dönecek mi? İşte bu soru ortalıkta bırakıldı. Yeni sezonda Serdar dönerse kimse şaşırmasın. Utku Ateş şimdilik Gönül Dağı dizisine veda etmiş gibi görülebilir ama henüz tam olarak hikayeden çıkmadığı ve geri dönebileceği de bu sahne ile verilmiş oldu.

İşte Serdar’ın Elif’e yazdığı duygusal mektup sahnesi: