Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisi final mi yapıyor, sezon finali mi? Son karar ortaya çıktı! Bir bölüm kaldı!

Son Yaz dizisi final mi yapıyor, sezon finali mi? Son karar ortaya çıktı! Bir bölüm kaldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Son Yaz dizisi, geçtiğimiz günlerde sette ortaya çıkan koronavirüs vakaları sebebiyle 2 haftalık zorunlu ara vermişti. İzleyicisi merakla yeni bölümleri bekledi ve geçtiğimiz hafta 19. bölüm yayınlandı.

Başrollerinde Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı dizinin reyting sonuçları ise daha önceki bölümlere göre bir miktar düşük geldi. Son Yaz 19. bölümü tüm kişiler kategorisinde günü 8. sırada yer aldı.

Son Yaz dizisi final mi yapıyor, sezon finali mi? Son karar ortaya çıktı! Bir bölüm kaldı! 8

AB ve ABC1 gruplarında 5. sırada yer alan dizi, sıralama bakımından iyi dursa da elde edilen reytingler geçtiğimiz haftaların bir hayli altında gerçekleşti.

Fox TV’nin diziyle ilgili olarak ne karar vereceği bir süredir merak ediliyordu. Final mi yoksa sezon finali mi yapacağı ile ilgili olarak, geçtiğimiz süreçte kanalın diziyi devam ettirme kararı kulislerde yer almıştı.

Son Yaz dizisi final mi yapıyor, sezon finali mi? Son karar ortaya çıktı! Bir bölüm kaldı! 9

Diziyi izleyenler, hem hikayeye hem de kadroya bayılıyor! Aslında çok daha yüksek reytingler alabilecek kaliteli bir yapım olduğu konusunda izleyicisi hem fikir. Ancak alınan düşük reytingler, haliyle dizinin bitme ihtimalini akıllara getiriyor ve tedirginlik yaratıyor!

Fakat gelen son kararla birlikte Son Yaz dizisi izleyicilerinin içine de su serpilecek adeta! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre Son Yaz dizisi, haftaya final yapıyor.

Yani 21. bölümüyle sezon arası verecek. Bu haberle birlikte kanalın diziye sahip çıktığı ve yeni sezonda da yeniden şans tanıdığı görülmekte! Çekimleri İzmir’de süren dizininin bu hafta 20. bölümü yayınlanacak.