Ana sayfa Sosyal Medya ‘Son Yaz’ dizisi ikinci sezonu çekimleri için geri sayım başladı! Peki dizinin ‘Akgün’ü, Alperen Duymaz nerede?

‘Son Yaz’ dizisi ikinci sezonu çekimleri için geri sayım başladı! Peki dizinin ‘Akgün’ü, Alperen Duymaz nerede?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonu büyük bir ilgi gören ve ikinci sezon için okuma provalarına başlanan Fox TV’nin iddialı yapımı ‘Son Yaz’ için izleyici heyecanlı bir bekleyiş içerisinde.

Alperen Duymaz’ın canlandırdığı ‘Akgün’ karakteri ile Hafsanur Sancaktutan’ın hayat verdiği ‘Yağmur’ karakteri ilk sezonda izleyici tarafından çok beğenildi. Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz günlerde instagram hesabından yaptığı paylaşımla, dizinin okuma provalarının başladığı müjdesini vermişti. Oyuncunun paylaşımı, ‘Alperen Duymaz nerede?’ sorusunu akla getirdi. Bakın ünlü oyuncu nerede ortaya çıktı; Alperen Duymaz instagram hesabından, tarihi bir yapıda mayolu pozunu takipçileriyle paylaşarak fotoğrafa,  ‘Ben buraya neden çıktım?’ yazdı. Oyuncunun nerede bulunduğu takipçileri arasında merak konusu oldu.

‘Son Yaz’ dizisi ikinci sezonu çekimleri için geri sayım başladı! Peki dizinin ‘Akgün’ü, Alperen Duymaz nerede? 8

Öte yandan, 3 yıllık bir zaman atlaması ile başlayacak ‘Son Yaz’ın ikinci sezonunda pek çok yenilik var. İlk sezonunda Canan karakterine hayat veren Funda Eryiğit’in ayrılığı herkesi derinden üzmüştü. Funda Eryiğit’in ardından, Şebnem Dönmez, Emre Karayel ve Erdem Şanlı da diziye veda etmişti. Dizinin ikinci sezonunda kadroda yeni isimler yer alacak. Birce Akalay’da bu isimlerden biri. Dizide ‘Sare’ karakterine hayat verecek olan Akalay’ın, dizinin gidişatında belirleyici bir rolde yer alacağı düşünülüyor.

‘Son Yaz’ dizisi ikinci sezonu çekimleri için geri sayım başladı! Peki dizinin ‘Akgün’ü, Alperen Duymaz nerede? 9

‘Son Yaz’ın kadrosuna katılanlar arasında Arka Sokaklar’dan ayrılan Onur Bay ile, ‘Akıncı’ dizisini bırakan Yılmaz Bayraktar da bulunuyor. ‘Menajerimi Ara’ dizisinde iyi bir çıkış yapan Yaprak Medine de ‘Son Yaz’ dizisinin kadrosunda yer alan yeni isimlerden birisi. İlk sezonu İzmir’de geçen dizinin ikinci sezonu için ekip İstanbul’da bir araya gelecek. Okuma provaları başlayan dizinin çekimlerinin de çok kısa bir süre içinde başlaması bekleniyor.