Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri ‘İkimizin Sırrı’ dizisinin ‘Neva’sından, özel hayatı ve iş yaşamıyla ilgili çarpıcı açıklamalar!

‘İkimizin Sırrı’ dizisinin ‘Neva’sından, özel hayatı ve iş yaşamıyla ilgili çarpıcı açıklamalar!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV’de İkimizin Sırrı’ dizisi ile ekranlara gelen Leyla Feray performansı ile beğeni topluyor.  ‘Ben Onu Çok Sevdim’ isimli dizideki başarısı ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu,  8 yıldır ekranlarda yer alıyor ve farklı projelerde de boy gösteriyor.

İkimizin Sırrı’ dizisi Leyla Feray’ın ilk baş rolü. Dizide, Aras Aydın ile iyi bir ikili olan Feray, ‘İkimizin Sırrı’nda, eşinin ölümünden sonra kızıyla hayata tutunmaya çalışan ‘Neva’ karakterini canlandırıyor. Hafta sonu Sabah Gazetesi’nin Pazar ekine röportaj veren oyuncu, yeni dizisinden özel hayatına kadar pek çok soruya samimi yanıtlar verdi.

'İkimizin Sırrı' dizisinin 'Neva'sından, özel hayatı ve iş yaşamıyla ilgili çarpıcı açıklamalar! 3

Dizide kızı ‘Hayal’i canlandıran minik oyuncu Ahsen Türkyılmaz ile iyi anlaştıklarını söyleyen Feray, henüz anne olmak gibi bir planı olmadığını ifade etti. Leyle Feray, “Ahsen inanılmaz şeker, komik ve yetenekli bir kız. Anne kız arasındaki enerjinin ve sıcaklığın ekrana yansıması için çok uğraştık. Bıcır bıcır hali, tavrı, enerjisi o kadar yüksekti ki hemen enerjimiz tuttu, birlikte oyunlar oynadık, takım arkadaşı olduk. O sıcaklığı bizzat yaşadık, sette de böyle devam ediyor. Henüz çocuk yapmak gibi bir hayalim yok. Kısmet.” dedi

blank

Leyla Feray, rol arkadaşı Aras Aydın ile ilgili olarak da, güzel yorumlar aldıklarını ifade ederek, “Güzel yorumlar mutlu ediyor bizi de. Aras Aydın’la çalışmak çok keyifli… İyi bir iletişimimiz var, bununda ekrana yansıdığını düşünüyorum. Alp ve Neva’ya gelirsek, Neva da Alp de ilerleyen bölümlerde birbirlerinin yaralarını saracak ve birbirlerini iyi yönde değiştirecek. Ben de merakla onların sahnelerini bekliyorum” şeklinde konuştu.

blank

Leyla Feray uzun bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Serhat Teoman ile aşk yaşıyor. Proje seçiminde sevgilisinin fikrini aldığını da belirterek, “İki oyuncunun ilişki yaşamasını ben avantaj olarak görüyorum. İki tarafında aynı şeylere ilgi duyması, ortak alanların olması bence çok önemli. Ayrıca gözüne ve düşüncelerine de çok güvenirim. Seçtiğim yer aldığım projeleri de hep danışırım” dedi.

blank

Doğallıktan yana olan güzel oyuncu, estetik konusunda ne düşünüyor? Leyla Feray bu konudaki bir soruya ise şöyle yanıt verdi, “Ben doğal ve kendine has olanı seviyorum onu güzel buluyorum. Kendi adıma estetiğe uzağım ama yapana da saygım var.”