Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinde başrol ayrılığı mı yaşanacak? Ali Atay korkuttu!

Son Yaz dizisinde başrol ayrılığı mı yaşanacak? Ali Atay korkuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Son Yaz dizisi, güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile yoluna emin adımlarla devam eden bir yapım. İyi reytingleri bulunan dizi, Cuma gibi zorlu bir günde geniş bir izleyici kitlesi edinmeyi başardı…

Heyecanın hız kesmediği dizide, Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Akgün karakterinin, Ali Atay’ın hayat verdiği Savcı Selim’i bir kez daha kurtarma çabası bu sefer sonuçsuz kalacak. Akgün daha önce araba ile ezilmek istenen savcıyı kurtarmış ve kendisi hastanelik olmuştu. Sonrasında ise babasının koltuğuna geçmeye niyetlenen Akgün, savcı Selim ile karşı karşıya gelmişti.

Yağmur ile Akgün arasında yaşananlar da olayların iyice alevlenmesine neden oldu. Savcı Selim ne söylese de Akgün’ü artık dinlemek istemiyor ve ona inanmıyor. Ancak düşmanları savcının ölümünü istiyor. Akgün ise bu sefer onun vurulmasına engel olamayacak.

Akgün ile Savcı Selim’in kavgası sırasında silah patlayacak, kurşunlar Selim’e isabet edecek. Yere yığılan savcı ölecek mi? Başrol oyuncusu Ali Atay hikayeye veda mı ediyor?

Son Yaz dizisinde Selim’in vurulması işleri çok değiştirecek. Selim’in yaşaması yüksek ihtimal. Canan’ın da Selim’e yeniden dönmesi ve Akgün’ün de onları kanatları altına alması beklenebilir. Yağmur ile Akgün aşkı ise yeni bir safhaya doğru ilerleyecektir.

İşte 12 Mart Cuma günü yayınlanacak olan Son Yaz dizisinin 11. bölümünden 2. fragman: